pikaso_ - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
pikaso_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 7th, 2023|10:48 am

pikaso_
kakai tāds kā gļotais/plēvains ievalks dažreiz.
ja iedodu kaut ko jēlu, kaut mazu gabalu, kamēr taisu putras, un ja tas notiek katru vakaru piemēram, tad aptuveni trešās dienas rītā mums ir jāskrien ne jāiet ārā, jo saturs ir mazliet zem spiediena un ar škidru sadaļu.

šito mēs tieši pirms pandēmijas sākām kustināt, bet vietējie ārsti paspēja tikai noteikt, ka.. tā, tagad no galvas neatceros kā tas viss saucās, mājās papīros sameklēšu, bet kakas analīzes liecināja, ka kaut kādi mikrobi, ko caur kakām noteikt, nav tie.

sākoties pandēmijai uztraucos par normālu tikšanu pēc gaļām un pie ārstiem, kad vēl nekas nebija skaidrs, un pārlecu uz sauso barību. tā savukārt ar laiku radīja kasīšanos un spalva nebija vairs tik forša un spīdīga.

kaut kādu brīdi ārsti arī deva antibiotikas, kas protams, kamēr dod - palīdz, beidz kursu - viss atpakaļ.
vienīgais, kas tad "līdzēja" sekām bija putrā iejaukti ļoti ilgi vārīti burkāni. viņi kaut kādu savienojumu uzveido ilgi vārot un tas tad it kā zarnām palīdz.

bet nu tas nav līdzeklis, ja skaidrs, ka ķermenim nepatīk kaut kas, ko liek iekšā. un man vajag precīzi saprast, kas trūkst, ko daru nepareizi, kā darīt pareizi, kādās proporcijās un ar pareizas darbības shēmu.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.