Kaķu spēciņš - Arctic Monkeys un Lielbritānijas lielākie alternatīvās mūzikas mediji, bļ [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Arctic Monkeys un Lielbritānijas lielākie alternatīvās mūzikas mediji, bļ [20. Feb 2006|20:57]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Music |Technohead - I Wanna be A hippy]

Paskatījos uz dzelteno kārbiņu ar sešiem laimīgajiem hardcora diskiem un nespēju noturēties. Redzēs, cik poruduktīvi es spēšu iedziļināties Šefīldas jauniešu problēmās, bet pagaidām ritmiņš uzdod.

Vārdos tiešāku grupu par Scooter neatrast. (1994 gadā mēs sākām, 1996 gadā mēs joprojām turpinām (Back in The UK). Īsta svētdienas rīta mūzika.
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:20. Februāris 2006 - 22:47
(Link)
Nezini, ko darīt ar sviesta cibu, ja nevar ierakstīt ierakstu pirms nav atzīmēts konkrēts datums (un tas nav ieraksta tapšanas datums). Man konkrēti tas ir 2017. gada 31. decembris plkst. 13:38. Tu esi gudra, tāpēc jautāju.
[User Picture]
From:[info]pika
Date:20. Februāris 2006 - 22:58
(Link)
Neesmu laika tik gudra. Vismaz pašlaik man konkrētas atbildes nav. Mazliet sāp acis. Varbūt Tu vari samierināties ar šo, skaista paskata, datumiņu? Patīk, ka Tev tā ir. Tas ir frikadelīgi. Cik ilgi jau tā?
Kā vīni?
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:20. Februāris 2006 - 23:33
(Link)
Jau kādu laiku es ar to samierinājos, bet tagad mani ieraksti vairs nerādās dienasgrāmatas sākumā, tāpēc sava sviesta ciba liekas nesakopta un nekārtīga. Baidos par to, kas notiks šajā datumā un laikā. Ilgi jau tā. Sākumā bija tikai 2017. gads. Tagad jau ir zināms pat pulkstenis.
Vīni kā parasti.
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Februāris 2006 - 00:27
(Link)
Es kaut kad mēģināšu par to padomāt. Tagad ļoti negribas.