Kaķu spēciņš - Uldis radio/Rudaka komūnā kaut kas neiet [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Uldis radio/Rudaka komūnā kaut kas neiet [1. Okt 2005|00:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Music |Amēba]

Viņš saviem klausītājiem neiesaka aizvērt atvāžamo nazi, turot pirkstu tajā vietā, kur krīt asmens, jo tas esot ļoti sāpīgi. Šodien viņš esot braucis ar riteni ar vienu roku turot stūri, otru turot mutē, jo no pirksta tek asinis. Studijas viesis domā, ka Uldis tur mutē roku, tamdēļ, ka no mutes nevaldāmi plūst asinis. Nu tā kā aizbāžot to.
Kad ieslēdzu brīnešķīgo pārraidi, Uldis stāsta par Pītu Dohertiju, par viņa dzeršanu un saistībām ar presi, par viņa pofigistisko dziedāšanas manieri (Uldis pats nodzied kā īsti) un par to, ka Uldis gribētu, lai Pīts kļūst par kulta dziedātāju ne tikai ārzemēs. Seko the Doors dziesma Moon Of Alabama. Pēcāk tiek spēlēts arī Fuck Forever un Babyshambles (!) dziesma This Is For Lovers.
Raidījumā arī tiek noskaidrots, kas ir ļaunāk - lieto alkoholu, kokaīnu vai heroīnu. Ulda studijas viesi atzīstās, ka kokaīna lietošanai neesot vainas un reiz pa reize.. kapēc gan ne.

Mīļi.

P.S Neiztikt bez klusuma mirkļiem dziesmu laikos (divkārtīgi) un aizmiršanu izslēgt mikrafonu, skaņdarbiem skanot - "Kapēc tu uzliki šito dziesmu?"
- "Tev tas sūds nepatīk?"
P.P.S Pēc atvadīšanās un FF nospēlēšanas, turpinās diskusija par narkotiku lietošanu. Studijā izrādās ir divi Uldi. Galvenais Uldis iesaka tūrisma firmām rīkot heroīna ceļojumus tāpat kā izbraucienu kalnos.
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ai
Date:1. Oktobris 2005 - 18:51
(Link)
tik smieklīgs skats - uldis brauc ar riteni, aizbāzis muti ar dūri, lai no mutes netek straumē ārā asinis - uzdzina smieklu lēkmi
[User Picture]
From:[info]pika
Date:1. Oktobris 2005 - 18:58
(Link)
:) man pureks (prieks).
Tomēr vislabākais joks sekoja pēc tam, kad pārraide tika divreiz pabeigta un beigās arī beidzās. Atskanēja simtu gadu vecs jaunās mūzikas raidījums ar nosaukumu Astro Banga (aptuveni no vidus, tiek stāstīts par grupām, kuras varēs redzēt Pukkelpopā) un skanot dziesmai, pirms kuras atskaņots raidījuma džingls - iever frāzi "Kā jums nav kauna!", Uldis instrumetālajās vietās kādas četras reizes saka "Kā jums nav kauna!". Pēc tam vēl seko viņa monologs krievu valodā par to, ka pašlaik notiekošo nav iespējams izskaidrot.
[User Picture]
From:[info]ai
Date:1. Oktobris 2005 - 22:54
(Link)
:)) uldīts savā elementā un sviests arī kārtīgs - kko šitādu nu gan es labprāt būtu klausījusies, bet tā vietā skatījos, ko kristaps lūko