Kaķu spēciņš - [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[5. Maijs 2005|20:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kā man patīk noķert lietas un tad no tām sapriecāties. Pavisam nejauši gan saķert. Palasīt stāstus un intervijas un tad sadomāt visādas jaukas domas. Iemest aci kino filmā un sajust tak beidzot pa īstam tās Spānijas smiltis, sauli un jūru /Nesanāca gan noskatīties līdz galam, jo mammai jaļaujas vājībām. Es gan saku, ka viņa ir inteleģentāka, bet, ja jau, tad jau/. Un tad var pačukstēt daudz ko jauku, var galvā uzskribelēt piezīmes pastkartei, var nodomāt to muļķīgo "re, ar mani tāpat!" un visādi citādi. Var izdomāt, ka rīt jāizmanto brīvdiena citādāk un pa ilgiem laikiem jāiet uz bibliotēku (tētis, atkal saka, ka jāpavada vairāk laika svaigā gaisa (kas nenoliedzami ir tiesa). Ja savādāk nesanāks, iešu pastaigās katru vakaru pa savu miera rajonu un izstaigāšu pārējos, netālos miera rajonus ar. Ar tējas krūzi.


Pagājušo gadu , ja nemaldos, mazi lielajam brālim dzimšanas dienā uzdāvināju pieneni, lai nopūšu un ievēlas kaut ko. Būs šogad jāuzvaicā, vai piepildījās.
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ai
Date:6. Maijs 2005 - 12:56
(Link)
šovakar nestaigā pa savu miera rajonu, šovakar tas buša rajons.
[User Picture]
From:[info]pika
Date:6. Maijs 2005 - 13:59
(Link)
Diezi. Buša rajons vairāk uz Vecrīgas pusi.
Kamdēļ neieskrēji ciemos?
[User Picture]
From:[info]ai
Date:7. Maijs 2005 - 06:33
(Link)
uzmanīties nekad nenāk par sliktu.

man grūtības tikt līdz tevīm. darbs man ir pāri salu tiltam, tā kā pie tevis braukt sanāk daudz tālāk un, ja pirms darba, tad līkums. es zinu, ka, ja braucu pie tevis, gribēšu tur uzturēties vismaz stundiņu, bet tik daudz laika man šajās dienas neatradās..

aiznākamo nedēļas nogali sabatiņš pie manis, ko saki?..
[User Picture]
From:[info]pika
Date:7. Maijs 2005 - 14:17
(Link)
Sounds great!
Un sen jau vajadzēja ;)
Gan jau kaut kā, un lai veicas darbos!