Kaķu spēciņš - Kaa tas ir iespeejams? [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kaa tas ir iespeejams? [2. Dec 2004|22:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ny
Date:3. Decembris 2004 - 16:11
(Link)
vienosimies par to, ka datori jaamaina paaris reizes 10 gados un visa svariigaa informaacija peec iespeejas jaakopee citos materiaalos (piemeeram kompaktdiskos, filmu gadiijumaa dvd diskos, audio gadiijumaa i-pod'os, u.t.t.). :)
Bet par e-mailu izdzishanu parasti nevajag baidiities. Reiz straadaajot ar Macintosh, shameejais izdomaaja nogalinaat manu OS maila identitaati un kaads 1GB ar 2 gadu e-mailiem aizgaaja pa burbuli. Tas pats pavisam nesen notika aizejot no darba vietas - so what? E-mailu labaakaa iipashiiba ir taa, ka veco vietaa visai aatri paraadaas jaunie. Un diez vai kaadu e-mailu saraksti (kaa piem. reiz iistaas Aspazija - Rainis - Aspazija - Whatever veestules...) peec simts gadiem kaads veeleesies publiceet kaadaa graamataa! :)
[User Picture]
From:[info]pika
Date:4. Decembris 2004 - 15:00
(Link)
Runa nav par sho veestulju publiceeshanu graamtaa, bet reizeem, kad vakars pavisam nelaags vai vienkaarshi taapat, palasot taas, var pat aiz smiekliem no kreesla krist nost (kas tik nav paarspriests), un to vakar arii bija taads nejeedziigs vakars, bet, ja arii butu palikusi bez taam, patiesi nekas taads gan jau nebuutu noticis (vienkaarshi mirklja sajuusta). Taa tam buutu jaabuut.