Kaķu spēciņš - [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[21. Maijs 2004|19:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkcomment

Comments:
From:[info]queen
Date:21. Maijs 2004 - 21:36
(Link)
tev smukinja bildiite.. ;) kaa tev vispaar ietas??
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Maijs 2004 - 21:40
(Link)
Paldies :)
Mācos angļu valodas ieskaitei un secinu, ka ir ko darīt, visu gadu esmu čalojusi un ākstījusies, izbraukusi uz 7 un 8, bet tagad, kad pa tiesi ir svarīgi, kādu atzīmi dabūšu, urbjos cauri svešai mācību grāmatai (jo manu kāds visticamāk ir nelietīgi pievācis jau kādas 3 nedēļas atpakaļ)
Ko tu labu sadaries?
Tev gadījumā ari šodien nebija pēdējais zvans vai kaut kā tā???
From:[info]queen
Date:23. Maijs 2004 - 22:23
(Link)
aha.. taada nelaime ir.. visus gadus izbrauc kaut kaa.. un tad jaasaak domaat, ko dariit eksaamenaa.. Nu tu domaa pilniigi pareizi, jo man tiešām bija pēdējais zvans. šausmīgi labs, atcerējos bērnu dārz laikus. Ja būs bilde,s noteikti ielikšu. Vienkārši super. sākumā mūs sriķītī (kā bērnu dārzā) veda uz šūpolēm, tad skolas direktore bija ietkmējusies no REVIDENTA un tādu dzimtļaužu teātri nospēlēja būdama oficiantes lomā. Un katram mums iedalīja cīsiņu ietītu avīzē ar limonādi, kā jau krievu laikos. Tad mums bija medicīniskā pārbraude + grēku izpirkšana un milzīgi garšīga kūka ar "12". tas viss pēc oficiālās daļas, kad visi puķes sadāvināja. SUPER!
[User Picture]
From:[info]pika
Date:23. Maijs 2004 - 22:30
(Link)
Jā, izklausās mīlīgi. Mums ķīmijas skolotāja iedāvināja vitamīnus, kurus pirms katra exāmena klases audzinātāja izdalīšot. Tas arī bija jauki.