Kaķu spēciņš - Virs visa kā [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Virs visa kā [9. Jun 2006|11:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Music |WBA - Fireworks/ Done With You]

Patiesībā:
vakar ar savām dimantu kurpēm cietu. Manas skaistās, asinsvadu izgreznotās kājas tagad izdaiļo arī uzplēstas tulznas, kuras vakar mērcēju karstā ūdenī (vannā). No vakardienas dzīvnieku mocīšanas šodien rokās bezspēks. Mazdrusciņ kliboju ar labo kāju.
Sapnī daru to, ko visticamāk neļautu sev darīt pa īstam. Man ir prieks, ka krāsainie sapņi ar manu apziņu, ka es tajos piedalos, ir atgriezušies.
Rīts ir skaists. No rīta ir apjausma, ka Whitest Boy Alive dod lielāku baudījumu nekā Thoma Yorka izcili gudrās gaudas. Istaba mana ir dzeltena, jo aizkari ir atstāti ciet. Kafija un naktsdrēbes, un miegs acīs. Baltas gultas drēbes un labdabīgi nespēcīgs ķermenis, ko radījušas aktivitātes vakar un sapņi.
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]copy
Date:9. Jūnijs 2006 - 15:16
(Link)
čau, te atkal es
jau vakar airbaltic savas cenas bij pacēluši un mēs atkal esam neziņā, kā braukt :) pagaidām atkal laikam brauksim ar to nelaimīgo prāmi uz karlshamnu, jo, es nezinu, bet man liekas, tā stokholma un malme ir baigi tomēr čakarīgi. tu tad jau esi galīgi nolēmusi par to malmi?
tu skaidri zini, ka tev tur tie laiki visi būs ok? jo, kad es skatījos, man sanāca vislaik, ka stokholmā ir jāpavada nakts un tikai tad var kaut kur nokļūt. un tur visādi sviesti ar tām lidostām un nokļūšanu uz tām.. nē?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:9. Jūnijs 2006 - 20:17
(Link)
Tā. Man ir Ryanair biļete uz to Stokholmas pie lidostu (trešdienā). Turp ceļā braucu kopā ar NY. Tālāk no tās lidostas mēs pa nakti braucam ar vilcienu uz Kopenhāgenu ( ap 250 kronām vai kaut kas visai lēts cilvēkiem līdz 26 gadu vecumam). Kopenhāgenā būsim ap 7iem rītā.
Atpakaļ ceļš sanāks drusku dārgāks, jo jāpaspēj uz lidmašīnu.
[User Picture]
From:[info]copy
Date:10. Jūnijs 2006 - 15:41
(Link)
ē, tur ir vilciens, kas brauc no tās lidostas pa taisno uz kopenhāgenu? par viņu kaut kur var uzzināt internetā, vai par to zina tikai zviedru draugi? :)
[User Picture]
From:[info]copy
Date:10. Jūnijs 2006 - 19:59
(Link)
mēs arī nopirkām ryanair biļetes, tikai pirmdienā. a tās lētās jauniešu vilciena biļetes tur uz vietas ir iegādājamas, cik es saprotu, ja?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:11. Jūnijs 2006 - 11:47
(Link)
Es konsultēšos ar savu ceļojuma plānotāju un tad padošu tev ziņu. Domāju, ka par biļetēm izlasām internetā. Kad domājat braukt atpakaļ?
[User Picture]
From:[info]copy
Date:11. Jūnijs 2006 - 15:12
(Link)
nu, internetā var pasūtīt arī, jā. bet tās tomēr nav TIK lētas, kā tu saki. internetā rakstīts, ka tās lētās ir last minute tickets, iegādājamas 24h pirms brauciena. tikai būtu stulbi, ja viņas baigi ātri izpērk un mēs pie tādām netiekam. varbūt pajautā kādam zviedru draugam, vai viņas ir tā forši pieejamas vai uz izķeršanu. jo tad varbūt tiešām beigās būs izdevīgāk nopirkt tās biļetes tepat internetaa.

atpakaļ mēs braucam 2dien. drošvien ļoti ļoti agri no rīta, lai varētu paspēt uz lidmašīnu.
[User Picture]
From:[info]pika
Date:11. Jūnijs 2006 - 21:09
(Link)
Īsti nevar saprast, ko Tu domā. Ja brauc pa nakti ir dabūnamas jauniešu biļetes pa 280 kronām, tās var pasūtīt internetā (un to vajag darīt, ja ir vēlme šādi ceļot).

Es atpakaļ braukšu 3. 07 - pirmdienā. Tad vilciena biļetes cena ir 500 kronu ( jo dienas vilciens). Zviedrijā vilciena biļešu atlaides piemērojamas ik vienai personai, kas nav sasniegusi 26 gadu vecumu.
[User Picture]
From:[info]copy
Date:11. Jūnijs 2006 - 21:23
(Link)
ook, tad man tagad šausmīgi svarīgs jautājums - kurā vietā tās biļetes var internetā pasūtīt? es to labprāt izdarītu. citādi mani sākt mākt aizdomas, ka esmu kkur ne tur skatījusies..
[User Picture]
From:[info]pika
Date:11. Jūnijs 2006 - 23:44
(Link)
www.sj.se