krāsainās pasakas


19. Aprīlis 2010

you know what a funny word is? @ 21:19

Pickleweasels!!

Tātad ir piebeigtas visas That 70`s Show sezonas, vairs nav ko skatīties. [info]koko, iesaki man vēl kaut ko foršu :D
Galvenais secinājums - man vajag pārmaiņas!
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]koko
Date: 20. Aprīlis 2010 - 09:49
(Link)
Pickleweasel (laikam tā rakstījās, karoče - piklvīzel) :D

Ko foršu tu gribi? Es varu piedāvāt, piemēram, The Big Bang Theory un/vai How I Met Your Mother. Protams, ja gribi kaut ko nopietnāku, tad paņem Lie To me un/vai Fringe. 11th hour arī labs.. Ai daudz labu seriālu ir tur ārā, protams, reti kurais ir tik labs kā That 70ties show.
[User Picture Icon]
From:[info]koko
Date: 20. Aprīlis 2010 - 10:26
(Link)
Bāc.. Nemaz nepamanīju, ka tu jau to vārdu uzrakstījusi. Tā ir, ka baltiem burtiem uz melna, nevis melniem uz balta.
[User Picture Icon]
From:[info]piixtulis
Date: 20. Aprīlis 2010 - 13:40
(Link)
kuš kuš :D
nezin, man tie pārējie diez ko nepatīk, ir iesākts skatīties un tālāk par pāris pirmajām sērijām netieku :D
[User Picture Icon]
From:[info]koko
Date: 20. Aprīlis 2010 - 13:55
(Link)
Hmm... Būtībā jau nav daudz tādu seriālu, kas ir reāli labi un, kurus vajadzētu toč nolūrēt. Varētu tev ieteikt "Weeds", bet tur ir tā, ka pirmā sezona ir diezgan neinteresanta un tad ar katru nākamo paliek arvien interesantāk un interesantāk.
[User Picture Icon]
From:[info]piixtulis
Date: 20. Aprīlis 2010 - 17:40
(Link)
mjā, es to laikam arī vienreiz mēģināju... nu neko, pievērsīšos jogai seriālu vietā :)
From:(Anonymous)
Date: 20. Aprīlis 2010 - 21:35
(Link)
Joga ir laba lieta, lai atrastu harmoniju starp miesu un garu, ja vien pietiek lokanība un izturība. Varu tikai pastāstīt kā man izgāja ar harmonijas meklēšanu.
Pirms mēneša nolēmu arī es doties harmonijas meklējumos. Apzinoties, ka man kājas un mugura lokās tikai dabiski un ne par grādu vairāk, nolēmu ka papraktizēšu ja ne jogu pilnā nozīmē, tad vismaz meditāciju. Tā iemesla dēļ izmēģināju Ošo dinamisko meditāciju, jo to pēc Ošo vārdiem varot izpildīt katrs mūsdienu cilvēks. Un katram mūsdienu cilvēkam, kurš spēj to izpildīt pareizi, līdzsvars starp miesu un garu ir garantēts.
Meditācijai kopā ar sagatavošanos daļu teorētiski bija jābūt stundu garai. Diemžēl sagatavošanās daļā centos tik ļoti, ka pēc pirmām 20 minūtēm biju pusdzīvs un meditācijai ne pārāk derīgs... Ik pa 7,5 un 2 minūtēm vajadzēja atvilkt elpu un noslaucīt pieri. Lieki piebilst, ka elpas atvilkšana, maigi izsakoties, nav vairs nekāda meditācija, bet vairāk atgādina tos īsos brīžus, kad gribās piestāt un apsēsties, jo 7km krosa skriešana cauri krūmiem, brikšņiem un pāri izcirtumam karstā saulē ar basām kājām pēc negulētas nakts, kurā tika izdzerts tik daudz alkahols, ka galva sāp, tiešām vairs nav jocīgi.

Rakstot šo, es beidzot sapratu kur tas suns, piedodiet, norakts. Un tas ir tik vienkārši, cik 2+2. Meditāciju izpildīt var tikai tie, kuriem jau ir atrasts līdzsvars dzīvē. Vai arī tāds meditētājs, kuram pietrūkst līdzsvars, bet pietiek dūša iegādāties extazy.
[User Picture Icon]
From:[info]piixtulis
Date: 20. Aprīlis 2010 - 22:26
(Link)
par to līdzsvaru vispār piekrītu. apstāstīsi to sagatavošanās daļu sīkāk?