piccoloamore's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, October 24th, 2013

    Time Event
    10:48a
    Nomazgā savus pirkstus pirms rādi uz maniem traipiem.
    5:40p
    šodien vienā brīdī sapratu, ka gribu sniegu. gribu, lai viss ir balts. kad gāju ārā uzvilku ziemas jauku un bija stipri par karstu.
    bet šodien daudz izdarīts. pašai prieks par sevi. vienīgi ķēpa ar papilddarbu, negrib mani laist vaļā. Bet to es nokārtošu rīt. šodien vnk gribu atpūsties!
    8:24p
    pēc tik rosīgām dienām ļoti labi jūtos, lai gan jūtams nogurums. Un šodien sajutu kā smaržo rudens :)
    8:26p
    Nickelback - How You Remind Me - klausos. Veca, bet laba
    8:36p
    nu negribēju šodien satikt bijušo vīra māti(cik nu bijušo - šķiršanās pēc dokumentiem vēl nav nokārtota). Viņa izskatījas pārak bēdīga un es nezināju ko teikt. Es jau nebiju viena. Jebkurā gadījuma viņa noteikti domā, ka viņas dēls man bija labāka partija. Es tā nedomāju. Es vnk tā centos domāt tos 4.5 gadus, no kuriem 1.5 apmēram tika pavadīti laulībā. Bet tas bija nepareizi. Nebija jēgas tērēt savu dzīvi. Bet gan jau būs ok. Acīmredzot šī dzīves māciba man bija jāiziet cauri. Ne man nav žēl. Gan jau viņa tagad par mani doma ka par pēdējo cūku un mauku. Bet liktenis atkal ceļā man nolika cilvēku, kurš lika man savu dzivi pagriezt par 180 grādiem. Gluži tapat bija ar pagājušajām ieilgušajam attiecibām. Nu vismaz tagad es to visu varu atcerēties ar smaidu :)

    << Previous Day 2013/10/24
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba