zuzvietne - mehāniskais apelsīns [entries|archive|friends|userinfo]
zuz

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mehāniskais apelsīns [Dec. 2nd, 2006|07:31 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21. novembris (2006)
23:06

Video 05:05
Izdrukāt
Piedalīties diskusijā par šo rakstu (132)
Šausmu filmas cienīgi notikumi risinājās Gaiļezera slimnīcā. Divos naktī kāds agresīvs pacients ar koka kruķi savā palātā nosita kādu pensionāru. Iemesls šai traģēdijai pavisam vienkāršs – sirmā kunga vaidi traucēja slepkavam gulēt.

Video
Skatīties video
Reklāma
Pagājušajā naktī Andri ar koka kruķi nosita Gaiļezera slimnīcā. Nakts melnumā kāds vīrietis, kurš gulēja tai pašā palātā, sāka sist ar koka spieķi tikai tāpēc, ka, slimības mocīts, cilvēks pārāk skaļi vaidēja.

61 gadu vecais Andris bija smagi slims un ārstējās iekšķīgo slimību nodaļā. Katru dienu Irēna vīru apciemoja. Šodien sieviete nespēj aptvert, ka vīrs jau ir aizsaulē, un mēģina mums pastāstīt par notikušo.

Viņa atceras, ka vīrietis, kurš sitis Andri, jau iepriekš viņam draudējis. Kad Irēna agresīvajam slimniekam aizrādīja par rupjo uzvedību, viņš viņu nolamāja trīsstāvīgiem vārdiem. Vakar Irēna no Andra atvadījās uz mūžu, pati to nemaz nezinot.

Slimnīcā vīrietim bija ļoti grūti. Viņš pārcieta vairākas sāpīgas procedūras un gultā varēja gulēt tikai uz viena sāna. Pārējie palātas biedri saprata Andra nopietno stāvokli un samierinājās ar vaidiem, ko vīrietis izdvesa, sāpju mocīts.

Par vīra nāvi sieva uzzināja tikai šodien, kad gāja apciemot dzīvesbiedru. Pēc sarunas ar ārstu sieviete iegāja palātā, kur gulēja briesmonis, kā viņu dēvē pati Irēna. Viņa ieskatījās viņam acīs un teica skarbus vārdus. Irēna ir šokēta par notikušo un nespēj izprast, kā slimnīcā kaut kas tāds varēja notikt. Sieviete uzdod jautājumu – vai tad ārsti nezināja, ka Andra palātas biedrs viņam nemitīgi draudējis?

Andra sieva atzīst: ja vīrs būtu nomiris dabīgā nāvē, sāpes nebūtu tik lielas. Viņa pat vārdos nespēj izteikt, cik sagrauta tagad jūtas. Policija ir sākusi kriminālprocesu par notikušo un noskaidro lietas apstākļus. Arī Gaiļezera slimnīcas pārstāvji komentārus pagaidām nesniedz, tāpēc paliek ļoti daudz neatbildētu jautājumu – kur sišanas laikā bija medicīnas personāls? Kāpēc neviens nesteidzās palīgā kliedzošajam vīrietim? Vai pēc šāda gadījuma slimnīcā var justies droši?
linkpost comment