Petroviča Domu poligons
Friday, August 10th, 2012

Date:2012-08-10 08:20
Subject:
Security:Public

Baltkrievijas atomelektrostacija, kas atradīsies Astravjecā, netālu no Lietuvas robežas, ir jāuzceļ pēc iespējas lētāk - tā ceturtdien paziņojis prezidents Aleksandrs Lukašenko, ierokot jaunās kodolspēkstacijas būvlaukumā kapsulu ar vēstījumu nākamajām paaudzēm.
...
Jau ziņots, ka Baltkrievija savas AES būvei izraudzījusies vietu aptuveni 30 kilometrus no Lietuvas robežas, 50 kilometrus no Viļņas un aptuveni 110 kilometrus no Latvijas robežas - Grodņas apgabala Astravjecas rajona Mihališku ciemā. Reaktoru dzesēšanas vajadzībām domāts izmantot ūdeni no Nēres upes, kura tālāk tek cauri Lietuvas galvaspilsētai.
Par to nopietnas bažas izteikuši ne vien pašas Baltkrievijas un Lietuvas vides aktīvisti, bet arī Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite, kas šo jautājumu izvirzījusi starptautiskā līmenī.

---
Nedari otram to, ko negribi, lai dara tev... Izskatās, ka leišiem šis teiciens nav pazīstams, vai arī uz sevi viņi to nespēj attiecināt. Paši visu laiku tā ir darījuši, ceļot savas ignalīnas, naftas pārstrādes rūpnīcas un termināļus vistuvākajā Latvijas pierobežā, bet kad nu kāds cits izdarās līdzīgi, tad ir brēka ;)

5 comments | post a comment



Date:2012-08-10 12:05
Subject:Sens anecs
Security:Public

Парень с девушкой приходят после свидания к нему домой. Он достает
ключи, а девушка ему говорит:
- Ты знаешь, я смотрю как мужчина открывает дверь и определяю, подходим ли
мы друг другу... Если он грубо втыкает ключ в дверь - он грубый любовник
и он не для меня, а если он роняет ключи и не может найти замочную скважину,
он неопытный любовник и он тоже не для меня... А вот как ты открываешь дверь,
милый?
Мужик:
- Ну, сначала я лизну замочную скважину...

1 comment | post a comment



Date:2012-08-10 12:23
Subject::)
Security:Public

Барин приезжает в своё имение. На следующий день идёт с управляющим и осматривает свои владения. Идут тропой, которая неожиданно упирается в ручей. Барин:
- Слушай, Прохор, к следующему моему приезду в имение, сделай так, чтобы мы могли этот ручей посуху перейти - мостик сделай или доску обыкновенную брось, а то приятная прогулка портится.
Неделю барин в этом имении побухал и уехал. Через год опять приезжает, опять делают с управляющим обход, подходят к ручью, а там ничего. Барин вздыхает и молча заезжает управляющему в ухо. Тот падает, барин молча уходит. На следующий день барин пошел на охоту, подходит к ручью в болотных сапогах, а там мост расписной. Подзывает управляющего:
- Послушай, Прохор. Как так, год не могли доску кинуть, а тут за ночь сделали, что некоторым и за год не подсилу сделать?
- Не было твёрдой команды, барин!

2 comments | post a comment



Date:2012-08-10 12:36
Subject:Valstis, to iedzīvotāju skaits un olimpisko medaļu skaits "uz galvām"
Security:Public

http://www.medalspercapita.com/

1 comment | post a comment


browse days
my journal