Petroviča Domu poligons
Monday, July 25th, 2011

Date:2011-07-25 16:09
Subject:SC tāds SC
Security:Public

«Apollo», redakcija@apollo.lv
Sestdiena, 23. jūlijs
Saskaņas centra līderis Jānis Urbanovičs piedāvās politiskajiem spēkiem uz trim gadiem atlikt diskusijas par nacionālajiem un vēstures jautājumiem, kas šķeļot sabiedrību un varētu apgrūtināt politisko spēku sadarbību nākamajā Saeimā, raksta «Diena».
Viņš «Dienai» sacīja, ka partijām vajadzētu vienoties, lai atrisinātu sociāli ekonomiskās problēmas, apturētu ļaužu aizbraukšanu un nodrošinātu cilvēkiem cienīgus apstākļus savā valstī.


Rīga, 25.jūl., LETA. Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) šodien nosūtījis vēstuli Rīgas pilsētas Pieminekļu padomes priekšsēdētājam Ojāram Spārītim, aicinot izskatīt jautājumu par Džohara Dudajeva gatves pārdēvēšanu, jo sabiedriskās domas aptaujas liecinot, ka pašreizējais nosaukums rīdzinieku vidū izraisot neviennozīmīgu attieksmi, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

2 comments | post a comment



Date:2011-07-25 20:40
Subject:AB+
Security:Public

Nesen jau rakstīju, ka uz jauno prezidentu skatos ar piesardzīgu optimismu. Dažus mazus plusiņus viņš manās acīs ir nopelnījis:
1) apturējis populistisko ņemšanos ar mazo pensiju indeksāciju
2) paziņojis, ka Aglonā runu neteiks.

Ja 1) ir tikai loģiski no valsts budžeta un sociālā budžeta situācijām un faktiski aptur zaļzemnieku mēģinājumu uz valsts rēķina zvejot sev pensionāru balsis, tad 2) ir visnotaļ saprotams no valsts un baznīcas šķirtības viedokļa.

Bet citādi - vēl ir tikai pats darbības sākums un vēl visādi var pagriezties.

6 comments | post a comment


browse days
my journal