Petroviča Domu poligons
Thursday, September 30th, 2010

Date:2010-09-30 12:24
Subject:
Security:Public

Pensijas neviens nesamazinās. Tās vienkārši neizmaksās pilnā apjomā.

post a comment



Date:2010-09-30 12:38
Subject:Par vēlēšanām
Security:Public

Daudzi te raksta par vēlēšanām, tad nu es arī:

Zvaigzne krita tik strauji, ka Pēterītis saminstinājās izsakot savas vēlēšanās un tagad viņam ir velosipēds ar lieliem pupiem.

Morāle: Vēlēšanās reizēm mēdz piepildīties ;)

3 comments | post a comment



Date:2010-09-30 13:32
Subject:Atkal par politiku :)
Security:Public

Deputāts Dzintars Ābiķis šodien uz Saeimas sēdi ieradās ar zilu aci un pārsistu uzaci, kuru klāja plāksteris, izraisot jautrību pārējos deputātos. "Es saprotu, ka mans izskats jums izraisa jautrību, bet tas nav pēc tikšanās ar vēlētājiem," izteicās Ābiķis.

2 comments | post a comment



Date:2010-09-30 16:34
Subject:
Security:Public

Vai ir dzīve pēc vēlēšanām?

1 comment | post a comment



Date:2010-09-30 16:35
Subject:
Security:Public

"Над идеалами юности кто–нибудь должен надругаться. Иначе они превратятся в идеалы зрелости, и вместо спирали ты начнёшь развиваться по кругу, как лох."

1 comment | post a comment



Date:2010-09-30 22:12
Subject:Premjerministru kandidātu diskusija LNT
Security:Public

Pa ilgiem laikiem piesēdos zombokastē paskatīties diskusiju. Paskatījos līdz piekusu. Bet viedoklis radās.
No visiem klātesošajiem visjēdzīgāki atbildēja Zīle, Dombrovskis un Lembergs. Pārējie bija nekādi. Urbanovičs vispār nekāds, Ždanoka vienkārši nesagatavojusies, jo bitēm jau patiesībā nespīd un tāpēc nafig iespringt viņu premjera kandidātam, bet Šlesers bija vienkārši kuvalda, kas uz visiem jautājumiem atbildēja apmēram ar vienu un to pašu atbildi. Un ka jāpelna. Zīles piezīmētais, ka valsts nepelna, bet dzīvo no nodokļu naudas, pagaisa nesadzirdēts. Dombrovskis spēlējās ar cipariem, kas viņam kā esošam premjeram ir vieglāk zināmi un saprotami. Zīle bija drusku mākslinieciskāks, bet vienalga zinošs gan ekonomikā, gan Eiropas savienībās un arī loģisks. Lembergs kā parasti bija precīzs un arī viegli viltīgs spēlē uz publiku.
Vēl patika Zīles piezīmētais par ļaudīm, kam Latvija bija ļoti laba labajos gados, bet kam tā vairs nav tik laba krīzes gados un kas visādos veidos mēģina iemānīt valstij privātās un publiskās partnerības programmas, tas ir - turpināt ierasto biznesu ar valsti vai pašvaldību.
Pēc savstarpējiem uzbraucieniem/neuzbraucieniem bija jau nojaušams, kuri grasās strādāt kopā.

4 comments | post a comment


browse days
my journal