Petroviča Domu poligons
Monday, June 28th, 2010

Date:2010-06-28 08:38
Subject:Zviedrija - politkorekta diktatūra
Security:Public

When Sweden Surrendered

2 comments | post a comment



Date:2010-06-28 08:51
Subject:Pirmdiena - grūta diena
Security:Public

Īpaši, ja tā ir pirmā diena pēc atvaļinājuma. Laikam mans nīgrums šorīt bija lielāks kā parasti, jo pēc nelielas pārdomu izteikšanas par miesassodu lietderību, kolēģis manījās ārā no kabineta, piezīmējot, ka šorīt esu asinskārīgs...
Droši vien tā arī ir :)

1 comment | post a comment



Date:2010-06-28 10:35
Subject:Par miesassodiem
Security:Public

Savulaik tas bija tikai kāda bijušā kolēģa reiz teiktais: Kamēr miesassodus neatjaunosim, valstī kārtības nebūs.
Drusku šo lietu apdomājot, arvien vairāk sliecos pie domām, ka šajā teicienā ir ļoti daudz patiesības. Nē, nedomāju, ka miesassodi būs tie, kas izglābs valsti. Nē, protams nē. Vēlēšanas mums ir aizklātas un neviens vecmāmiņu nepērs par to, ka būs par pozitīvistiem kārtējo reizi nobalsojusi.
Bet citos gadījumos ir cerība. Piemēram - meža piemēslotāju, stiklu dauzītāju peldvietā vai grafiti ķēpātāju - kāpēc gan viņu nenopērt un nelikt pašam satīrīt savu cūcību? Vai to, kas noparkojies invalīdu stāvvietā? Bieži vien naudas sods tādam neko nenozīmē, bet kārtīgs, sulīgs pēriens viņam paliktu atmiņā. Vai agresīvi braucošs jaunulis? Vai dzērājšoferis? Savulaik dzērājšoferus lika arestā, bet cik lasīts, pēdējā laikā šādu gadījumu kļūstot retāk. Kāpēc neaizvietot arestu ar pērienu? Turklāt netiek kavēts darbs :)
Domāju, ka ja miesassods kā papildsods vai pamatsods vieglākos nodarījumos spētu kaut daļu pārkāpēju atturēt no atkārtota vai pat pirmā pārkāpuma izdarīšanas, mūsu dzīve kļūtu drusku labāka :)
Un man dziļi vienaldzīgi ir politkorektuma sludinātāji, kas saka, ka pēriens ir cilvēka cieņu pazemojošs. Nevajag izdarīt pārkāpumu un pakaļa necietīs!

14 comments | post a comment



Date:2010-06-28 15:41
Subject:Prieks :)
Security:Public

Rīga, 28.jūn., LETA. Latvija globālajā nestabilo valstu indeksā ierindojusies starp tām valstīm, kurās situācija atzīta par stabilu.

Nu jā, visstabilākais ir tas, kurš guļ uz grīdas vai kaut kādā iedobē ;)

5 comments | post a comment



Date:2010-06-28 23:20
Subject:
Security:Public

Sātana izdzinējs apmeklējis Saeimu

4 comments | post a comment


browse days
my journal