Petroviča Domu poligons
Saturday, December 26th, 2009

Date:2009-12-26 10:10
Subject:
Security:Public

Как веб-дизайн катится прямо в ад

12 comments | post a comment



Date:2009-12-26 18:42
Subject:Franču buldogs. Īss sugas raksturojums.
Security:Public

OK, raksturojums ir veikts uz vienas buldogmeitenītes novērojumu bāzes, bet ir zināms pamats domāt, ka citi sugas īpatņi nav būtiski atšķirīgi.

Suns ir alerģisks. Tam nedrīkst dot neko treknu un ne saldumus, ne citrusus, jo tad tas kasās. Suns ir mūžīgi tā kā badā, gatavs ēst visu ko, bet no visa kā ēšanas ir atturams tādēļ, ka tas ir alerģisks un arī tādēļ, ka tam ir tieksme uz lieko svaru. Var dot specializēto suņu barību noteiktās dozās un arī vēl šo to citu no netrekniem produktiem, bet tad ir jāsamierinās ar to, ka katra saimnieku ēdienreize suni stipri uzbudinās.
Suns nav neko gudrs. Mīļākā rotaļāšanās - kādam iekost rokā. Neenu, nekož jau sāpīgi, tikai spēlējoties, bet varat man ticēt, ka ar laiku apnīk, ka tava roka, kustināta jebkurā virzienā, savu kustību beidz suņa rīklē ;)
Kolēģi man uzdāvināja grāmatu ar visādiem trikiem, ko varētu sunim iemācīt. Diezgan biezu grāmatu ar daudziem aprakstītiem un izskaidrotiem trikiem, kurus varētu savam mīluļiem iemācīt. Beigās bija neliels pārskats par suņu intelektuālajiem dotumiem un kurus trikus tiem vērts vai nav vērts mācīt. Franču buldogam no visiem aprakstītajiem trikiem vislabāk padodoties viens vienīgais - izlikties par beigtu. Jā, tas ir konkrēts triks, nevis pofigistiska reakcija uz saimnieka teikto.
Vispār, grāmatā diezgan saudzīgā veidā bija norādīts, ka visi suņi nav vienlīdz gudri, un pat dots aptuvens reitings.... Nu jā, franču buldogs pilnīgi noteikti nebija intelektuāļu grupā.
Šodien tas kārtējo reizi apliecinājās. Suns vienā stiepienā metās dīķa virzienā un savu ceļu beidza ālinģī. Tajā arī pārsalis smilkstēja, kamēr tika izvilkts, jo pats ārā tikt nespēja. Arī vistas zvēram ver širmi ciet, un tad tas metas tām pakaļ un nav apturams un sasaucams. Un pēršana nelīdz, par rāšanu nemaz nerunājot.
Bet visā, kas attiecas uz spēlīgumu un mīļumu, viss ir vislabākajā kārtībā. Jautrība mājā ir garantēta arī vispozitīvākajā nozīmē :)

Protams, var gadīties, ka konkrēto meitenīti saimnieki ir izlutinājuši un nav pietiekami mācījuši.

2 comments | post a comment



Date:2009-12-26 23:12
Subject:Mehāniskais Petrovičs :)
Security:Public

http://arctictrans.ru/press/petrovich
http://www.petrovichauto.ru/overview/

Paldies labajiem ļaudīm, kas atsūtīja linkus :)

3 comments | post a comment


browse days
my journal