Petroviča Domu poligons
Monday, April 27th, 2009

Date:2009-04-27 08:23
Subject:
Security:Public

"I have never let my schooling interfere with my education."
--Mark Twain

post a comment



Date:2009-04-27 10:02
Subject:Optimistiskas pārdomas :)
Security:Public

Pēdējās dienās vairākās vietās lasu optimistiskas ziņas, ka lejupslīdes ātrums esot samazinājies, ka esot jaušamas stabilizācijas pazīmes un pat zināmas cerības uz augšupeju. Piesardzīgas cerības, bet tomēr. Nu, lielie indeksi S&P, Dow-Jones patiešām ir augstāki nekā marta sākumā, kad bija šīs lielķibeles līdz šim zemākais punkts. 

Bet... Lielajā Depresijā, kas bija 1929. gadā arī bija kāpuma posms pēc pirmā krituma. Un daudzi, ļoti daudzi noticēja, ka ir atsākusies augšupeja. Un tad nāca Lielais Kritiens. Tas īstais, no kura nekāds ne Rūzvelts ar savu plānu glāba, bet tikai Otrais Pasaules Karš, kurš prasīja zibenīgi un milzīgi palielināt ieroču ražošanu. 'Ot tā... 
Vispār, ir lasīts, ka šī lielķibele esot pamatīgāka un straujāka nekā Lielā Depresija pagājušajā gadsimtā: A Tale of Two Depressions.

17 comments | post a comment



Date:2009-04-27 12:26
Subject:
Security:Public

Pētījums: Ienākumu salīdzināšana kaitē veselībai


Un cik ir Tava alga? :)

13 comments | post a comment



Date:2009-04-27 14:08
Subject:
Security:Public

Iepazīšanās :)

4 comments | post a comment



Date:2009-04-27 21:40
Subject::)
Security:Public

Sēdējām ar mūsu buldogmeitenīti rindā pie veterināra. Neeenu, nekas nāvīgs, bet mazajai celītim kauliņš no vietas izsists neveiksmīgi krītot, un pakaļkāja nobindēta tā, ka izskatās, ka ieģipsēta. Gaidām rindā uz pārsiešanu, jo vecais apsējs jau palicis vaļīgs. Un nāk iekšā nākošie apmeklētāji - vīrs ar ieģipsētu kāju un kruķiem un viņu pavada sieva. Un ienācēji paskatās uz mazo buldogmeitenīti, un iesmejas, un līdz ar viņiem arī visi klātesošie sāk sirsnīgi smieties :)

2 comments | post a comment


browse days
my journal