Petroviča Domu poligons
Wednesday, November 5th, 2008

Date:2008-11-05 10:28
Subject:Ne tikai Krievijā ir nanoprezidents :)
Security:Public

Nanobamas

post a comment



Date:2008-11-05 12:34
Subject:Nekam vairs nevar ticēt
Security:Public

Pirms dažām dienām paņēmu pamēģināšanai vienu jaunu telefona aparātu. Vecais ir jau vecs, bet ņemt pilnīgi kaut ko nezināmu uz ilgāku laiku arī negribas, tāpēc nolēmu pamēģināt, vai atradīšu savstarpējo saskarsmi un uzticību.
Un īsti veči manuālus nelasa, ja kas :)
Sākumā viss gāja gludi. Zvani tika zvanīti un pieņemti, fotoaparāts strādāja, GPS vietu atrada un kartes no izgatavotāja vietnes atnāca bez problēmām.
Ilgi ņēmos ar SMS rakstīšanu. Neenu, rakstīt varēja. Nodzēst pēdējo simbolu neizdevās nekā. Tikai visu tekstu. Vismaz parastie paņēmiemi un zināmie taustiņi, pazīstami no iepriekšējiem modeļiem šeit nestrādāja. Dzēsa visu vai neko. Līdz... Jā, līdz vienā brīdī nejauši uzspiedās uz gludas virsmas, uz kuras bija smuki uzzīmēts burtiņš C, kurš, kā domāju, attiecās uz blakus esošo taustiņu. Pēdējais simbols nodzisa! :) Atradums, ka jāspiež uz gludās virsmas starp taustiņiem, palīdzēja arī pretējā pusē atrast īsceļu uz telefona iestādījumiem, uz kuriem citādi bija garš, neloģisks ceļš ejams.
Nākošais pārsteigums nāca vakar vakarā. Pēc sasinhronizēšanās ar datora kalendāru telefons tika nolikts uz naktsskapīša un pats jau devos gulēt, ka piepeši drusku pirms pusnakts krama pakausis atdzīvojās un nolēma paziņot par visiem rītdienas notikumiem, jo rītdiena tak bija pavisam tuvu. Un paziņoja to ļoti skaļi. Ar atkārtojumu! Beigu beigās izslēdzu to aparātu pavisam un gāju gulēt.
No rīta pamodos no neparasta trokšņa. Izslēgtais aparāts mani modināja parastajā laikā!!! Kad vēl pusmiega aizmiglotām acīm ieskatījos tā displejā, lai saprastu, kura poga man šoreiz jāspiež, ieraudzīju tur aparāta piedāvājumu palikt ieslēgtam, ja nu gadījumā es to uzskatītu par noderīgu.
Nekam vairs nevar ticēt! Izslēgts aparāts modina. Vai baterijas izņemšana palīdzētu, ja citu rītu gribētu gulēt? :)

21 comments | post a comment


browse days
my journal