Petroviča Domu poligons
Wednesday, October 15th, 2008

Date:2008-10-15 08:26
Subject:
Security:Public

The only function of economic forecasting is to make astrology look respectable.
- John Kenneth Galbraith

post a comment



Date:2008-10-15 11:45
Subject:
Security:Public

Šodien izdomāju uzzināt par sevi vairāk. Devos uz Hospitāļu ielu 55 parunāt ar narkologu. Samaksāju 6 latus, tiku pie visai nīgra daktera kurš izvaicāja mani par smēķēšanu, par mīļākajiem dzērieniem, to lietošanas biežumu un pēdējo lietošanas reizi. Neko neslēpu, pastāstīju par savu tieksmi uz dažiem gardiem dzērieniem, kā arī to, ka pēdējā lietošanas reize bija vakar. Slēpt jau būtu muļķīgi, ja pats esmu ieinteresēts sevis izpētē. Tikšanās ar narkologu beidzās ar visai krecelīgā rokrakstā uzrakstītu izziņu, ka esu derīgs visam kam :)
Tālāk ceļš veda uz Tvaika ielu, kaut arī no automašīnas atstāšanas viedokļa labāk ir braukt uzreiz uz Aptiekas ielu. Pēc nelielas maldīšanās atradu ieeju, tālāk viss jau smuki ar norādēm apzīmēts. Atkal 6 lati un ceļš pie daktera, šoreiz psihiatra. Dakteris acis daudz nepacēlis no saviem papīriem aizpildīja izziņu, ka esmu derīgs visādiem darbiem, tādējādi vismaz manās acīs pamatīgi paplašinot normu ;) Jau papīru droši ielocījis kabatā vēl vaicāju, vai tad dakteris parunāties nemaz negrib, piemēram par vīzijām? Dakters jauki pasmaidīja un vaicāja, vai tādas esot? Es atbildēju, ka nē, ka ir tikai vispārīgs nīgrums.
Izdoto izziņu man atpakaļ neprasīja :)
Abas izziņas izdeva VSIA "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs". Kāpēc jābrauc uz divām vietām? Nevarēja viņi vienā vietā apmesties?

16 comments | post a comment



Date:2008-10-15 19:49
Subject:
Security:Public

Interesanti, kā skanētu navigācijas iekārta ar Goblina balsi? :)

2 comments | post a comment


browse days
my journal