Petroviča Domu poligons
Monday, July 28th, 2008

Date:2008-07-28 09:33
Subject:Citāts
Security:Public

Pirkt un pārdot izmešu kvotas no vienas valsts otrai ir tikpat nejēdzīgi kā mēģināt ar indulgences palīdzību izpirkt grēkus.

2 comments | post a comment



Date:2008-07-28 15:44
Subject:
Security:Public

Kā norāda aģentūra LETA, gan aizdomīgā viela, gan aizturētais Švāns nosūtīti ekspertīzei.

6 comments | post a comment



Date:2008-07-28 19:02
Subject:Citāts
Security:Public

Oчень точно сказал Василий Ключевский, историк, вышедший из целого поколения родни священников: "Христос дал истину жизни, но не дал форм, предоставив это злобе дня. Вселенские соборы и установили эти формы для своего времени, цепляясь за его злободневные условия. Они были правы для своего времени, но не право то позднее узколобие, которое эти временные формы признало вечными формами".

2 comments | post a comment



Date:2008-07-28 19:48
Subject:Food as Fuel: If You Bike To Work, Is Your Lunch Tax Deductible?
Security:Public

If you use your car for business purposes, then fuel can be a legitimate deductible expense, so what if you use your bike?

post a comment



Date:2008-07-28 20:29
Subject:
Security:Public

post a comment



Date:2008-07-28 22:24
Subject:Visādi blakusefekti
Security:Public

Ja Amerikā bojā gājušo skaits ir sarucis procentuāli daudz straujāk nekā degvielas cenu pieaugums, to vēl var saprast un izskaidrot, ka cilvēki sākuši braukt mazāk, lēnāk (jo ekonomiskāk) un tāpēc mazāk negadījumu. Un īpaši mazāk sākuši braukt cilvēki ar zemiem ienākumiem - padsmitnieki un ļoti vecie ļaudis.
Bet tas, ka uzstādot kameras, kas fiksē tos, kas pie sarkanā krustojumus šķērso, negadījumu skaits krustojumos pieaugs, lai gan kameru mērķis ir bijis negadījumu skaitu samazināt, tas man drusku izbrīnu izraisīja. Bet izskaidrojums tur vienkāršs - cilvēki biežāk sākuši asāk bremzēt, kad jūt ka nepaspēs, un rezultātā kāds aiz muguras nepaspēj noreaģēt un pakaļā ienesas.
Efekts pilnīgi pretējs plānotajam.

Mums Zivtiņš negribēja krustojumos tādas kameras?

1 comment | post a comment


browse days
my journal