Petroviča Domu poligons
Tuesday, April 8th, 2008

Date:2008-04-08 14:15
Subject:Fotošopa spēks :)
Security:Public

http://trinixy.ru/2008/04/08/vsja_pravda_o_tom_kak_snimalas_shtuksessija_o_polugolykh_adminakh_12_shtuk.html

post a comment



Date:2008-04-08 15:38
Subject:LETA's ziņa
Security:Public

Berlīne, 8.apr., LETA--AFP. Vācijā kroga īpašnieks Uli Štegmaijers izdarījis pašnāvību, pirmsnāves zīmītē paskaidrojot, ka līdz šim solim viņu novedis valstī ieviestais likums, kas aizliedz smēķēt sabiedriskās vietās, otrdien raksta avīze "Bild".
Pēc tam, kad Bādenes-Virtembergas federālajā zemē 2007.gada augustā tika aizliegts smēķēt sabiedriskās vietās, Štegmaijera bāra ieņēmumi samazinājās par 20%.
"Viņa pirmsnāves zīmītē bija rakstīts vienīgi par smēķēšanas aizlieguma radītajiem rūpestiem," laikrakstam paskaidroja nelaiķa svainis Helmuts Ratmanns. "Tā nebija vērsta pret viņa ģimeni vai politiķiem."
Štegmaijers, kurš 30 gadus bija kroga "Baeren" īpašnieks, pakārās savas lauku mājas bēniņos. Viņš bija precējies piecu bērnu tēvs.
Kā paskaidroja nelaiķa draugi un ģimene, Štegmaijers savulaik uzsācis cīņu pret aizliegumu, baidoties, ka, tam stājoties spēkā, viņš būs spiests krogu slēgt.
"Valsts izturas nevērīgi pret krogu īpašnieku tiesībām un apdraud daudzu iztikšanu," vēl pirms nāves, rakstot komentārus internetā, norādīja Štegmaijers.
Nelaiķis arī dāvājis naudu aktīvistiem, kas gatavojās valdību iesūdzēt tiesā, tādā veidā cerot panākt likuma atcelšanu.
Pēdējo mēnešu laikā lielākās Vācijas daļas restorānos un bāros noteikts smēķēšanas aizliegums. Vairumā federālo zemju aizliegums stājās spēkā 1.janvārī.

post a comment



Date:2008-04-08 19:35
Subject:Zāle parkos jāpļauj zaļi ;-)
Security:Public

Sheep replace lawn mowers in Turin parks

3 comments | post a comment



Date:2008-04-08 20:49
Subject:SaDelfots
Security:Public

Brunetēm, tāda kā Karla Bruni, kura nesen apprecējās ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī, ir lielākas izredzes atrast bagātu vīru, nekā blondīnēm, liecina laikrakstā "Daily Express" publicētais pētījums.
Lai noskaidrotu šo faktu, pētījuma autori izanalizējuši simts pasaules bagātāko vīriešu sievu un draudzeņu matu krāsu.
Izrādās, ka pārliecinoši lielākā daļa no šīm sievietēm ir brunetes. 62% miljardieru priekšroku dod sievietēm ar kastaņbrūniem matiem. Blondīnes ar 22% ieņem otro vietu, melnmates ar 16% palikušas trešajā vietā. Ar rudmatēm neviens bagātnieks no šī saraksta nav uzsācis attiecības.

21 comments | post a comment


browse days
my journal