Petroviča Domu poligons
Tuesday, December 4th, 2007

Date:2007-12-04 11:26
Subject:Burta Š maģiskā nozīme Latvijas politikā
Security:Public

Uzņēmējs Edgars Štelmahers nesen ievēlēts par organizācijas "Cita politika" valdes priekšsēdētāju, Aigars Štokenbergs, kurš ir šīs organizācijas veidotājs, kā zināms, ir neatkarīgs deputāts Saeimā. It kā mums nepietiktu jau ar Šķēli un Šleseru. Bet tikmēr ir grūti laiki burtam L. Lembergam un Liepniekam.

7 comments | post a comment



Date:2007-12-04 15:14
Subject:LETA's ziņa
Security:Public

Maģistrāles Rīga-Sēnīte vietā būvēs ātrsatiksmes ceļu

Rīga, 4.dec., LETA. Satiksmes ministrijas Valsts un privātās partnerības projektu tehniski ekonomiskā komisija pieņēmusi lēmumu precizēt automaģistrāles Rīga-Sēnīta būvniecības projekta nosaukumu, termina "automaģistrāle" vietā piemērojot paredzamajai būvei terminu "ātrsatiksmes ceļš".

Kā skaidrots šodien valdībā uzklausītajā Satiksmes ministrijas (SM) informatīvajā ziņojumā, šāds lēmums pieņemts tāpēc, ka no Vides pārraudzības valsts biroja sniegtā atzinuma par ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu izriet, ka posmā pie Garkalnes, no 24.kilometra līdz 31.kilometram dabas liegumā, jebkādu veidu būvniecība ir aizliegta un papildu lēngaitas joslu izbūve nav iespējama.

Finanšu un tehnisko risinājumu analīze arī parādījusi, ka automaģistrāles būvniecības gadījumā visā posma garumā jānodrošina lēngaitas, tajā skaitā sabiedriskajam transportam, satiksmes joslas, kas ievērojami sadārdzinātu projektu un būtu ekonomiski nepamatots risinājums.

(tālāk īsināts)

Interesanti, kas ir saprotams ar ātrsatiksmes ceļu? Cik ātra satiksme tiks uzskatīta par ātru?

22 comments | post a comment



Date:2007-12-04 22:28
Subject:Pasaka :)
Security:Public

Едет Красная Шапочка по полю на велосипеде. К бабушке.
Тут из лесу выбегает голодный Волк и разламывает Шапочке велосипед…Вдруг выходит Медведь и говорит: “Волчара позорный! Ты чего тут беспредельничаешь?! Это мое поле! А ну, быстро починил Шапке велосипед!!!”. Волку делать нечего, взял сварочный аппарат, долго варил раму, колеса… Починил в общем.
Едет Шапочка дальше. Снова Волк - расх*ячил велосипед! Вдруг Медведь:
“Ты чего, волчара! Это тоже мое поле! Ты чо тут велосипеды ломаешь! Починил! Быстро!”. Волк снова за сварочный аппарат… Приезжает Красная Шапочка к Бабушке. Заходит и спрашивает:
- Бабушка, бабушка, а отчего это у тебя глаза такие красные???... tālāk ... )

post a comment


browse days
my journal