Petroviča Domu poligons
Thursday, September 6th, 2007

Date:2007-09-06 08:32
Subject:Bangkoka :)
Security:Public

If you wanted to call Bangkok its full proper Thai Name of:
กรุงเทพมหานคร อมรรัตนโกสินทร์ มหินทรายุธยามหาดิลก ภพนพรัตน์ ราชธานีบุรีรมย์ อุดมราชนิเวศน์ มหาสถาน อมรพิมาน อวตารสถิต สักกะทัตติยะ วิษณุกรรมประสิทธิ์

which is pronounced:
Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit

Which makes it the longest place name in the world and so impractical that even most Thai people cant remember much past the first 2 sections of the name.

post a comment



Date:2007-09-06 08:54
Subject:Zilas acis liecina par attīstītu intelektu
Security:Public

Vot!

12 comments | post a comment



Date:2007-09-06 09:27
Subject:Labi ir tur, kur mūsu nav ;)
Security:Public

Piektdaļa vāciešu ir tik neapmierināti ar savu valsti, ka iespējas gadījumā emigrētu, liecina trešdien publiskotie sabiedriskās domas aptaujas rezultāti.

7 comments | post a comment



Date:2007-09-06 13:06
Subject::)
Security:Public

1 comment | post a comment



Date:2007-09-06 16:31
Subject:VDK dokumenti internetā
Security:Public

http://www.kgbdocuments.eu/

Lietuviešu projekts esot.

2 comments | post a comment



Date:2007-09-06 20:56
Subject:
Security:Public

Lasīju, ka kārtējo parlamentārās izmeklēšanas komisiju taisot. Lai izmeklētu korupciju tieslietu sistēmā, ko neglītā kārtā kāds Brūklenis izgaismojis.
Nez kāpēc šķiet, ka šī komisija savu darbu beigs ar tieši tādu pašu rezultātu, kā iepriekšējās. Ar čiku. Tikai iztērējot savai darbībai naudiņu.
Bet patiesībā jau korupciju tieslietu sistēmā atklāt nebūtu grūti, tikai jāzina, kur to meklēt. Ja zina kur, tad tālāk jau matemātika var palīdzēt.

Kuri ir tie nezināmie varoņi, kuri nosaka, ka pilsoņa Bērziņa un pilsoņa Kalniņa strīdus lietu skatīs un lems tiesnesis Ozoliņš? Neenu, stāsta jau, ka lietu un tiesnesi sapārojot bezmaz dators un gadījuma skaitļu ģenerators, bet senāk tā toč nebija, un vai tagad arī nevienam nav pieejas tam datoram no otras puses, nekādas cerības neloloju. Lai nu kā, bet tiesnesis lietai ir. Tagad derētu apskatīt, kādi advokāti ir pilsoņiem Bērziņam un Kalniņam, un sataisīt smukas tabuliņas, kurās sarakstīt pārus - tiesnesis & uzvarējušais advokāts. Un tad var sākt datus analizēt statistiski. Nez kāpēc šķiet, ka atklāsies tādi saldie pārīši, ka neviena matemātika nespēs izskaidrot, kāpēc konkrētais advokāts X ir tik dīvaini bieži ticis tiesā pie tiesneša Y, un arī rezultativitāte jamam būs apskaužami augsta. Un tad jau varētu konkrēti rakt tālāk.
Bet šaubos, ka kāds kaut ko tādu darīs. Pasēdēs, papļāpās, uzklausīs visādus ļaužus, iztērēs pasākumam paredzēto naudiņu, un pēcāk klusi noplātīs rokas.

2 comments | post a comment


browse days
my journal