Petroviča Domu poligons
Sunday, August 26th, 2007

Date:2007-08-26 10:19
Subject:Latvijas slavenību tērpu TOPS
Security:Public

Vakara Ziņas. Kaut kur pa vidu. Subj.
Interesanti, kas tās par slavenībām:
- Maija Silova,
- Liene Jakovļeva,
- Artis Dzērve,
- Ksenija Zagorovska,
ja es par viņiem gandrīz neko nezinu, kaut arī avīzes un žurnālus lasu, un interneta ziņas arī? Vienīgā persona, kuru no "slavenību" topa uzreiz pazinu, bija Ingrīda Ūdre (tāpēc jau viņu nepieminēju īsajā sarakstiņā), bet vai viņa uzskatāma par īstu slavenību?
Kas vispār ir slavenība? Izskatās, ka latviešiem kritēriji pavisam devalvējušies, tjipa - народ пошёл мелкий, но пузатый, un slavenību trūkuma apstākļos pat Kivičs ir slavenība. Tas pats Kivičs, kurš sevi par mūziķi dēvē, bet kad padomāju, nevienu viņa dziesmu nevaru atmiņā atsaukt.

26 comments | post a comment



Date:2007-08-26 10:48
Subject:
Security:Public

Melu detektors pret politiķiem varētu būt pilnīgi nederīgs.

4 comments | post a comment



Date:2007-08-26 13:50
Subject:
Security:Public

Slikts ir tas priekšnieks, kurš nesapņo kļūt par vergturi...

post a comment



Date:2007-08-26 15:08
Subject:...
Security:Public

В решении суда не дается никаких оценок действиям швейцарской прокуратуры. Однако в решении отмечается, что апеллирующая сторона имеет право на возмещение убытков, понесенных в результате юридических разбирательств. И стороной, которая должна будет оплатить эти издержки, является швейцарская прокуратура. Хочу отметить, что аналогичная практика существует и в Англии – именно поэтому в ряде случаев британская королевская прокуратура отказывалась обращаться в суд, мотивируя это тем, что дело гиблое, и, в результате, деньги британских налогоплательщиков будут выброшены на ветер.

Interesanti, kā ir pie mums, ja prokuratūra ierosina, bet zaudē?

post a comment


browse days
my journal