Petroviča Domu poligons
Tuesday, October 4th, 2005

Date:2005-10-04 11:01
Subject:Nedaudz plastilīna un fantāzijas ;-)
Security:Public

http://www.meganame.ru/modules.php?name=News&file=view&news_id=2464

8 comments | post a comment



Date:2005-10-04 11:22
Subject:
Security:Public

Чайник со спиралью - это женщина за рулем...

3 comments | post a comment



Date:2005-10-04 15:05
Subject:
Security:Public

skaisti )

UPDhttp://ehacked.com/front_page/articles/make_your_own_vagina_vagina_origami/

9 comments | post a comment



Date:2005-10-04 15:20
Subject:"Inbokss" nopērk blogu portālu "Sviesta ciba"
Security:Public

Rīga, 4.okt., LETA. Antivīrusu kompānijas "Kaspersky Lab" pārstāvja SIA "Datoru drošības tehnoloģijas" meitasuzņēmums SIA "Inbokss" nopircis Latvijā vecāko blogu portālu "Sviesta ciba" un pārvietojis to uz "Inbox.lv" serveru tīklu, aģentūru LETA informēja "Inboksa" preses sekretārs Valdis Šķesters.

"Inbokss" neizpauž darījuma summu un portāla iepriekšējā īpašnieka vārdu.

Šķesters norādīja, ka blogi, saukti arī par emuāriem vai tīmekļa žurnāliem, patlaban ir visātrāk augošais no jaunajiem sektoriem pasaules internetā. Ar šo pirkumu kompānija izvērš darbību interneta satura nodrošināšanas jomā.

Blogi ir interneta lapas, kas pastāvīgi tiek papildinātas un atgādina žurnālu. Tajos tiek publicētas ziņas ar subjektīviem komentāriem.

Blogus interneta lietotāji pēdējā laikā ir ļoti iecienījuši ne tikai kā universālu līdzekli vairāk vai mazāk anonīmām privātpersonas izpausmēm, bet arī kā plašsaziņas instrumentu profesionālos nolūkos, skaidroja "Inboksa" pārstāvis.

"Šogad pasaulē "blogomānija" ir sasniegusi neredzētu uzplaukumu, apsteidzot pat tā saucamo "social networking"," sacīja "Inboksa" valdes loceklis Andris Griķis.

Viņš atzīmēja, ka Latvijas internetā jaunās tendences ienāk ar zināmu nokavēšanos, un pauda pārliecību, ka blogu rakstīšana, komentēšana un lasīšana iekaros vēl lielāku auditoriju.

Kā pastāstīja "Inboksa" direktore Sibilla Griķe, kompānijas plānos ietilpst projekta "Sviesta ciba" vispusīga tālāka attīstīšana, tajā pašā laikā cenšoties saglabāt tā esošo "elitāro" gaisotni.

"Gadu gaitā projekts ir pāraudzis stadiju, kad tehnisko risinājumu varēja pilnībā uzturēt viens cilvēks kā savu vaļasprieku," darījumu komentējis "Sviesta cibas" bijušais īpašnieks.

"Sviesta ciba" pēc īpašnieka maiņas turpina darboties bez izmaiņām. Portāls pieejams interneta adresē "www.klab.lv".

Kā ziņots, "Inboksa" apgrozījums pērn bija 72 200 latu. Kompānijas veidoto portālu "Inbox.lv" ik dienu apmeklē vidēji 135 000 apmeklētāju.

15 comments | post a comment



Date:2005-10-04 16:05
Subject:
Security:Public

Image hosted by Photobucket.com

post a comment


browse days
my journal