OM MANI PADME HUM - Komentāri // ieraksti|arhīvs|draugi|par mani

98 13. Sep 2017|15:38

peepingtom
Par grāmatām.

Vakar pabeidzu lasīt The Life of Milarepa. Aizraujoši. Pirms sāku lasīt domāju, ka mocīšos lasot, bet būs daudz iedvesmas no grāmatas lasīšanas. Izrādījās, ka lasīt ļoti aizraujoši un interesanti, bet tās iedvesmas krietni mazāk. Šoreiz laikam nevaru sūdzēties par to, ka iztulkoti termini, kurus varbūt nevajadzētu tulkot, jo tomēr tulkojums no tibetiešu valodas.

Šodien sāku lasīt grāmatu no Very short introduction sērijas. Sāk aizvien mazāk patikt šī sērija. Diez vai izlasīšu tās šīs sērijas grāmatas kuras pirms desmit gadiem sapirkos.

Vēl nevaru izšķirties par to vai vajadzētu iegādāties un izlasīt VS Dalailamas tikko latviešu valodā izdoto grāmatu Grāmata par prieku. Man jau vairākas viņa grāmatas angļu valodā neizlasītas stāv plauktā un vajadzētu izlasīt vispirms varbūt tās.

Pēdējā piezīme par grāmatām - pēc 13 dienām iznāks Wisdom Publications izdotais Sutta Nipata tulkojums angļu valodā. Baigais kārdinājums nopirkt, tīri tā, lai ieliktu plauktā blakus pārējām šīs sērijas grāmatām. Bet atkal, laikam, prātīgi būtu izlasīt pārējās.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system