entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
Rakstu sūdīgi... - Post a comment
bet cenšos laboties.
patriots
Atgriešanās, vai tomēr tikai mirkļa vājums, jo ir jau vēls...
Odi nesaprot vārdus - "Ej prom!", "Liec mani mierā!", "Ej dirst, ods!" ... vienīgais veids kā ar viņiem var veiksmīgi komunicēt - tā, lai beigu beigās viņi saprastu, ka viņi ir tikai sūda parazīti un, ka man ļoti nepatīk, ka man sūc asinis, kad vien ienāk prātā, pie tam ne jau to dažu asins lāšu zaudējums mani satrauc, ja mīļi palūgtu es viņiem veselu burku satecinātu - man vienkārši besī ārā, ka pēc tam tās vietas, kur viņi iedur savu netīro snuķi, niez.

Vispār es neesmu objektīvs pret sevi - tas ir sūdīgi, jo tas man nemaz nepalīdz izdarīt izvēli, pareizo izvēli, kuru ceļu izvēlēties pēc 12 bezbēdīgajiem, vieglprātīgajiem vidussko.. katorgas... nē... hm... propogan... normalizēšanas - jā tas būs īstais vārds - gadiem.

Tāpat jau es šitāds - skeptisistisks, iedomīgs, narcisistisks un pats galvenais apjucis un savas emocijas izpaust nespējošs radījums ar vāju gribu - sev (pārāk)nepatīku.

Varbūt es tikko atkal sameloju - īsti narcisistisks es tiešam neesmu, jo sevī gluži neesmu iemīlējies, iedomigs arī esmu tikai daļēji, jo domāju, ka esmu gudrāks par visiem tiem muļķiem, kuri ir par stulbu, lai atzītu, ka viņi ir muļķi - es esmu pārvarējis vismaz šo šķērsli, robežu un es esmu atzinis, ka esmu muļkis. Un, lai gan es esmu kļuvis daudz kritiskās un skeptiskāks, tomēr manī vēl mīt mazumiņs bērnišķīgā naivuma.

Vispār man ir maska, vai vairākas, kā jau lielajam vairumam. Vispār es atzīstu, ka es saviem gadiem esmu diezgan raksturīgi pusaudžstulbs un cietāks no ārienes nekā iekšēji. Vajadzētu būt otrādāk. Jācenšas laboties.

2 nedēļas un es kaut kur sniegšu vai nesniegšu dokumentus 99,9%, ka sniegšu un tad 99,8%, ka sākšu kaut kur mācīties un tad 49,9%, ka būšu iestājies pareizajā fakultātē, universitātē, akadēmijā, rotā, divīzijā, klosterī... Atkal cenšos visu pārvērst jokā. Jālabojās.

Vai neliela nieze ir tā vērta, lai tās dēļ nogalinātu?

Starp citu - odiem, esmu ievērojis, kaut kādus jocīgus snuķus... Nevis tievus, bet kaut kādus daudzkāŗšainus nezinu... nekad nebiju tādus redzējis, pēdējie laiki tuvojās... un tagad es nejokoju.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
profile
Kumatsuki
User: [info]patriots
Name: Kumatsuki
calendar
Back December 2021
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031