pati_viena - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

July 1st, 2010


[info]pati_viena03:32 pm - kapiņu žurnāls, biedri - mūsu laikmeta zīme!

Vispār jau pa ausu galam un reklāmās biju manījusi, ka glancēti gludenie Latvijas preses magnāti, izdevniecība "Santa", ir radījuši latviešu izslāpušajai dvēslei piemērotu jaunu produktu - kapiņu kultūrai veltītu žurnālu "In memoriam". Beidzot uzdūros detalizētam aprakstam, kas tad jaunajā žurņikā būs iekšā jeb, citiem vārdiem - kas kapiņu padomu literatūrai vēderā. Bet te var palūkot vāka bildīti un pat pašķirstīt!

Kolēģe secināja, ka konkrētais izdevums ir ieraudzījis dienasgaismu tādēļ, ka slēdza žurnālu „Čemodāns” (vairs nerentējās, jo treknie gadi beidzās)  un izveidoja liesajam laikam piemērotāku – proti, šo. Vēl konsekventāks rīcības modelis būtu, ja slēgtu žurnālu „Mans mazais” – un taisītu augšā „In memoriam”, hehe. Kaut kā ļoti piestāv šim laika posmam, ne? Visu laiku domāju, ka esmu gana liela ciniķe - bet, re, pati dzīve/mūsu preses praktiķi pārspēj manu cinisko vāvuļošanu pirmajā piegājienā:

IN MEMORIAM pirmajā numurā vari lasīt:

►Kapusvētku fenomens Latvijā. Kā šī tradīcija radusies un ko tā latvietim nozīmē

►Kādus augus stādīt saulainās un ēnainās vietās

►Kādu kapa apmali un pieminekli izvēlēties

►Oriģinālas idejas kapavietas iekārtošanai

►Fotogrāfija piemineklī. Jā vai nē?

►Kā rakstīt testamentu?

►Cik izmaksā bēres?

►Kādu bēru mūziku izvēlēties? Bēru melodiju TOP 20

►Kā uztaisīt strausiņu?

►Kā pārvarēt zaudējumu?

►Bēres, kurās sēroja miljoni. TOP 10

Apraksts ir vienkārši lielisks, trūkst vārdu, lai paustu sajūsmu. Vislabāk man patīk TOP 10 un TOP 20 sadaļas. Es ierosinātu izveidot arī alternatīvo kapu sadaļu – gotiskie kapiņi, panku kapiņi utt.; sadaļu „Kapu tūrisms”; „Politiskie kapiņi”, "Kapiņu paika", "Labāko tārpu TOP 10" u.tml. Konsekvences labad virsraksts "Fotogrāfija piemineklī. Jā vai nē?" būtu nomaināms uz - "Fotogrāfija piemineklī. Būt vai nebūt?".

Domāju, ka uz kapusvētkiem šis būs populārākais žurnāls, politiskajām partijām ar steigu jādomā par reklāmas laukumu iepirkšanu - jo vairāk, jo labāk.

 

 


Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba