helvetica

(no subject)

May. 17th, 2009 | 12:13 pm
From:: helvetica

Nezinu, varbūt tas ari ir tas patētiski īmō-īgais ritmiņš ari, Bi-2 pulkvedim neviens neraksta princips līdzigs un ari, protams, pavelk :) Lai gan nevar noliegt, ka PK ir viens lielisks eksemplārs. Lūk, ko nozīmē Trenēta balss, oriģināls tembrs un raksturs, obanā, pieredzējušas sievietes saturs, kko var ielikt dziesmas vārdos no banāliem vēršot ttos iedarbīgos. Lai jaunais ttā varētu nodziedāt, tur tiešām ir jābūt talantam (Tērnere u.tml)..
Man to dalībnieku vietā būtu kauns uz skatuves kāpt ar saviem tuctuc bēēē dziesmelēm un jaunuļu balsītēm. Tāpēc jau ari laikam jāstudē vecmeistri, lai, tā teikt, līmeni zinātu un par ātru sevi lielu nesadomātos..

Un vispār es nesaprotu, kāpēc uz Eirovīziju tiek sūtītas tādas 'eirovīzijiskas' dziesmas, nu, tipa, kaut kādas vidējas, hibrīds starp populāru un oriģinalu mūziku, rezultātā esot pliekani. PK dziesma, ja izpildīta konkursa kārtībā norautu taču pirmo vietu bez vārda runas, a kāpēc tādas nesūta? EV vajadzētu formātu pārdomāt - vai kvalitatīvu popmūziku vai ari spiest uz etno interpretācijām, tā kā ir bars jaunu, nacionāli orientētu valstu sabirušas līdzdalībā, nu, vai kaut kā. ŠIs bija jau otrais gadsd, vairs neapgrūtināju sevi ar šī pasākuma skatīšanos, vien no briežu upuses tiku informēta par virzību un norisēm...

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.