pata

likumsakarības

Jan. 16th, 2008 | 10:37 am
From:: pata

Tātad esam pārvākušās uz citu kabinetu. Sēžu šobrīd pie liela loga, redzu jumtus. Patīkami ir tas, ka šeit ir plaši, taču boss tagad atrodas telpas otrā galā, babulis ir viņai blakus.
Par Ernst&Young runājot - vakar bija pieteikšanās deadlines.Vot, tomēr izdomāju, ka nepieteikšos. Jo - ir jāpabeidz maģistrs. Paliekot šeit, to noteikti būs vieglāk izdarīt (ja nu vieglums vispār ir tas, kas man vajadzīgs). Kaut kā nonācu vakar pie secinājuma, ka jāsaorganizē dzīve tā secīgi un loģiski. Jo darba maiņa tieši šajā gadījumā neatrisinās virkni citas problēmas. Galu galā - Ernst&Young nekur nepazudīs, un arī pēc pusgada es viņiem varēšu piedāvāt tikai to pašu, ko šobrīd!
Tā nu es devos gulēt un sapnī pie manis atnāca pāris ļoti mīļu cilvēku :) Par to es esmu pateicīga (Dievam, Freidam vai kam nu tur!), ka man šie mirkļi ir doti. Ne vienmēr visus ir iespējams satikt dzīvē un tieši tad, kad ir iekšējas ilgas pēc viņiem. Tāpēc esmu priecīga, ka viņi sapņos mani mēdz apciemot :) Taču tikko iečekoju darba sludinājumu portālu un konstatēju, ka Ernst&Young ir pagarinājis pieteikšanos līdz 31. janvārim. Nē, ne šoreiz :D

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.