"mana ģimene un citi zvēri"

« previous entry | next entry »
Jul. 30th, 2007 | 04:59 pm

Un tad visnepiemērotākajā brīdī, kad zemi vairs nejūti zem kājām un gaisma tuneļa galā sen jau kā izdzisusi, tev piezvana aģents, lai papildus jau noformētajam pasūtījumam vēl piedāvātu kaut kādu sūda kaloriju skaitītāju. Tu centies sakopot visas savas pieklājības&smalkjūtības paliekas, lai pateiktu "Nē, paldies! Visu, ko es gribēju, es jau norādīju pasūtījumā!"
.. Tu noliec telefonu, un vienkārši sabrūc, ļaujoties asarām un nevaldāmām elsām! Tas noteikti nav pasaules gals, tu to zini. Tam ir jāļauj nākt tev pāri, bet jāprot sevi pasargāt. Neļauj sevi nogāzt no kājām, neļauj samirkt dubļos visu šo gadu pūliņiem un centieniem. Nē, tu jau esi dubļos! Cik daudz spēka gan vajag, lai no tiem izraktu savu cieņu un pašlepnumu, savu egoismu un gribasspēku; cik daudz spēka gan vajag, lai pieceltos un ietu tālāk. Uz kurieni? Vienalga, tikai ne atpakaļ!
Negribas pat runāt, jo no tā nekas nemainās! Ir tikai milzīgs emociju kamols manī iekšā. Tādos brīžos kā šis, liekas, ka manī nav pietiekoši daudz spēka, lai ar to cīnītos.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]murse
date: Jul. 30th, 2007 - 10:12 pm
Link

kas noticis?

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jul. 30th, 2007 - 10:26 pm
Link

jauni uzplaiksnījumi 'ģimenes scēnā' ar centieniem nodrošināt mājas vecākiem ..
es ļoti cenšos distancēties no tā visa, bet šodien sapratu, ka vecākajam brālim ir nepieciešama mana palīdzība. es nevaru uzgriezt muguru. pieejot tam visam ar vēsu saprātu, bilde izskatās drusku krāsaināka, taču, lai pasargātu sevi, tam ir nepieciešams milzīgs spēks. patīkamā vēsts ir tāda, ka "Jaunais Vilnis" man šovakar deva spēku - atgrieza loģisko saprātu, mieru un nosvērtību. ikdienā tāds spēka avots, kad nemitīgi jācīnās arī ar dažādām eksistenciālām pārdomām, lieti noderētu.

Reply | Parent