moonshine |
[2. Mar 2011|11:44] |
vakjar radās doma, kā kliedēt ikdienas pelēcību. ar kolēģiem domājam sākt brūvēt un tecināt paši savus dzērienus. tagad tik jāsagaida vasarīgāks laiks un pirmās raudzējamo produktu ražas! viva la kandža. |
|
|
Comments: |
| From: | yulungu |
Date: | 2. Marts 2011 - 12:12 |
---|
| | četrus gadus jau šo piekopju | (Link) |
|
Labs ir arī mājās gatavotais liķieris. nepieciešams 3 l burka, kurā samočī iekšā 1kg ķiršus (bez kauliņiem) vai upenes, 1kg cukuru un 1l šnabi. aizvāko ciet un uz novembri decembri var baudīt iereibušās ogas (mānīgs, grādīgs un kudī garšīgs) ^_^
| From: | parasts |
Date: | 2. Marts 2011 - 13:28 |
---|
| | Re: četrus gadus jau šo piekopju | (Link) |
|
nu, nastoikas jau es ar kādu gadu taisu. ar to tā kā nav problēmu, bet šogad domāju izdzīt pašu pamatsastāvdaļu.
o jā, taisīsim kandžas tecināšanas nometni (sametni). :D | |