Par velti

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Sunday, March 21st, 2010
8:07p - krekli
Ir kādi 8 vīriešu krekli L jeb 48/50 izm. Daļa ar garām, daļa īsām piedurknēm. Strīpaini un vienkrāsaini - balts, brūns, zils, gaiši zils, citrondzeltens, vienvārdsakot - dažādi.

Zinu, ka var nodot sarkanajā krustā un citur /ar sadz lietām tā arī daram/, bet iedomājos, varbūt kāds zin cilvēku kuram tiešām vajag darba intervijām/darbam un nevar nopirkt. Krekli lietoti, bet, ne novazāti. Ja neviens nepieteiksies, ārā nemetīsim, tajā pašā sarkanajā krustā vien nonāks.

(2 comments |comment on this)

8:17p - Grāmatas
Kaste ar padomju laika grāmatām, mok kādam vajag/gribas. Vai arī varat ieteikt kur atdot/nodot.

Starp visu ir arī Tolstoja "Karš un miers" abas grāmatas, to varbūt kāds grib savā bibliotēkā un nepadomju grāmata angļu valodā Sheila Dyan "Love Bites" 1992. g. /neesmu lasījusi, saturu nezinu/..

Upd:daži nosaukumi )

(52 comments |comment on this)

9:33p
sveik`
varbūt te ir kāds trakais numismāts, kurš kolekcionē vai vnk tāpat vien krāj visādas monētas un naudaszīmes. varu atdot dažus sīkumus. nekas spešel jau nav - tur Lietuvas, Čehijas, Polijas valūtiņas. prakstiski sīcene. ā un vēl britu kapeikas. var jau būt, ka vajaga vnk izmest nevis marinēt ar domu, ka varbūt kādreiz noderēs ;D. ziedojumu kastītē bērt būtu stulbi.

(6 comments |comment on this)

10:07p - santehnika
ir divas dušas klausules. pavisam prastas. pavisam lietotas izskatās. bet ir vēl lietojamas. standarta vītne. iedošu arī blīvīti līdzi ja atcerēšos atrast.

(comment on this)

11:58p
Ieliku arī es savas random padomju un ne tikai grāmatas
http://picasaweb.google.com/101921335773757318865/Gramatas#

drīkst paņemt arī kurināšanas, ne lasīšanas nolūkiem:)

tepat vai lfv at inbox . lv

UPD: neapvainojieties, lūdzu, ja piesakāties un ir aizrunāts, man kaut kā ne pārāk veiksmīgi izdodas izmainīt rakstus zem bildēm iekš dumās Picasas.:)

(21 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba