Big · things · happen · to · thouse · who · dream · big


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
raksts kas veltiits man pashai;)
tikko atcereejos vienu shtelli. par muusu stipro dzimumu. kas mani toriit tiktaal uzjautrinaaja, bet nu beigaas neko nepateicu.

aa nu saaksim no gala. sevi par vieglas uzvediibas jaunkundzi es gluzhi nesauktu. un arii ar paarbagaatu uzmaniibu apveltiitu arii ne. bet vienmeer esmu bijusi kopaa, laidusi, tagad guleejusi tikai ar tiem kuri man tobriid visvairaak patiik. ar to kas man patiik vai nevienu. liidz ar to es pilniibaa piekriitu teicienam ka meitenes ir taas kas iekaro, vinjaam tas nav jaaraada, bet vinjas ir taas kas dod puisim iespeeju vinju iekarot;)

nu jaa tas taa ne pa teemu.

bet nu lieta taada par manu darba koleegji maartinju. nu jaa bija mums izbrauciens un bija mums prieki un izklaides visai komandai. lai gan maartinjsh kaut kaa ik pa laikam kaut ko izmeta par savu draudzeni. taa kaa man ir paarlieciiba ka kursh buus naaceejs tas pats atnaaks(it sevishkji ja vinjam ir meitene, es tach nepataisiishu sevi par muljkji) vienkaarhi pakaapos taa saucami soliiti atpakalj:) nu jaa. peec mirlja naaceejs IR naaceejs.:) un iechukst man skaisti ausii : "miileesies ar mani shonakt?" hei. es veselas 3 dienas ap tevi straadaaju, nevainiigi kaartoju shalli un smaidiiju mirkshkjinaadama actinjas, es tak neljausu tev dabuut vienkaarshu JAA. nu nee. jautaajums pretii : "tev gadiijumaa nebija draudzene?" , a ko vinjsh? JAA JAA VIIRIESHI STIPRAIS DZIMUMS. NJUNJNJAS PAR KO ES BESOS JAU KURO REIZI! vinjsh man atbild ka ar meiteni ir izshkjiiries jau pirms GADA UN 2 MEENESHIEM, veel noelsdamies kur tas laiks tik aatri skrien. es tikai klusi nosauku "septiitais"... jaa jaa septiitais peec kaartas, kursh kveeli trviikst peec savas bijushaas draudzenes. nozheelojami. vismaz sekss shim puisim nebija kaut kaads tabu. tjaa

kaut kaa nu mees nokljuustam liidz vinja numurinjam, kas ir manam bljakus un iekshaa arii.;) aaa un tad man 22 gadiivs PUIKA pazinjo ka es paaraak aatri gribot. A KO MEES JOPCIKBUMBINJ TE BIIBELI KOPAA LASIIT ATNAACAAM? tjaaa jaasmeljas pieredze. kaa neka tikai otrais lai nu vai kaa. bet nu gan indiviids. tad vinjam nosaakuma vajag paguleet blakus apkjeerusham mani. baac es tev kaut kaads radinieks ka man tagad tev jaaizraada kaut kaadas miiljuma paziimes? peec kaada laika atmostas. poversliips laikam bija. aa un jaa. prezervatiivs arii vinjam neesot. bljaa nu kaa var nebuut? ok es aizskrienu uz savu istabu pakalj savam vieniigajam, jo paareejie divi palika tiesh vakaar padistajaa makaa. forshi. BUUUURVIIGI. nu jaa. vienu reizi kaa vienmeer nepietiek. tad no vinja puses. "a tu no riita nevari iedzer tur taas tabletiites?" es vienkaarshi noruucu arrrrrrr... bljaa. nu jaa gar aciim paviid 5,60ls un zilacaina meiteniite. bet nu kaut kas peec 15 minuuteem iesleedzas un kaut kaa laikam tomeer nostraadaa, ka tam jau taas tabletes domaatas. tljaa. vinjas vienu lietu vinj izdariiga. nebeidza ... nu tu saprati. pff. bee. nu jaa. un tad no riita man vinjam bija jaataisa masaazha kaut gan kameer vinjsh saldi kraaca un njeema man segu nost(citaats"es neesmu radis guleet ar kaadu kopaa")man gribeejaas vinju pasuutiit dirst un iet guleet pie sevis(bet tad es sajustos kaa mauka. nevis vienkaarshi kaa vienas nakts sakaru nobaudiijusi. jaa.), es neaizveeru iipashi ne acu, jo kaut kaa nevareeju. hmm interesanti kaadeelj.
no riita protams veel viens fiksais un tad VINJSH aiziet dushaa, a kas man noshokeeja "tu nevari ieiet savaa numuraa" (tajaa mirklii es pie sevis noteicu blja es tevi naakamreiz,ja taada shaubos ka buus, bet ar speerienu pa durviim pliku bez dreebeem no sava numura koridoraa izspershu)

aa bet par ko es no riita uzjautrinaajos bija kaa mees abi izlikaamies ka nekaa nebija, vinjsh chaloja un staastiija visiem cik slikti guleejis. hahahha. aa un peectam pienaaca man un pajautaa "nu tu izdzeeri?" gribeejaas pateikt, nee zini maartinj es peekshnji izdomaaju ka MUMS buus zilacaina blonda meiteniite. IDIOT.

taa luuk. aaa un tad es saaku domat, nafig man vajadzeeja pusliidzlabu seksu ar pusidiotu, lai peec tam pirktu NORLEVO un veel meenesi stresotu liidz meeneshreizeem, un tad veel pirktu gruutnieciibas testu, jo miera vienkaarshi nebija?

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.