papeedis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
papeedis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pasūtījums uz 16.jūniju Dārzaugļu ielas TP (Rīga) Jul. 10th, 2014|04:32 pm

papeedis
Vakar Armands darbā jautāja, kas man garšojot vislabāk. Es teicu, ka salāti. Šodien viņš jautāja, ko es ēdīšot pusdienās, teicu, ka man līdzi ir tikai siermaize un ka būs jāiet uz "Vanaga ligzdu" pēc zupiņas. Viņš saka - Nē, es Tev atnesu salātus. Pusdienās man bija Cēzara salāti ar garnelēm.
Neviens jau netic, ka pasaulē pastāv vienkārša labestība, es arī ne.

Jau nedēļu mokos ar kaklasāpēm un mana balss līdzinās čarktošam radio, tāpēc atprasījos no otrā darba dienas cēliena un ripinājos mājās. Pa ceļam iebraucu piemājas veikalā pēc Cēzara mērces, kurai, man pa lielu prieku, bija atlaide, un uzdūros virsū super lētām svecēm pa 0,39 centi gabalā. Tas neviļus man atgādināja manu omi, kura dzīvoja un iepirkās tuprta kur es un kolekcionēja ziepes un krūzes. Kas zin, varbūt tas ir nākamais, ko masveidā iepirkšu, jo sāls un kapusveces vēl stāv no omes krājumiem.

Tālāk stiepju savu riteni augšā un dzirdu, ka kaut kas grabinās. Tur mans vīrietis steidzīgi rosās, jo jau kavē haltūtu. Pasaku viņam par lētajām svecēm, buča uz viena vaiga, uz otra vaiga un čau. Ieeju dzīvoklī un redzu - uzvalks. Aizmirsts uzvalks. Zvanu, saku, paeju pretī.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: