|
Februāris 9., 2011
15:15 vakar, iepērkoties veikalā, ieraudzīju zemenes. izdomāju, ka šausmīgi sen neesmu ēdis tās ar putkrējumu. turklāt šejienes saldo krējumu vēl nekad neesmu mēģinājis putot... tas tagad ir tapis izlabots. saldo krējumu izdevās saputot, bet nu... tik ilgi, man šķiet, es vēl neko nebiju putojis. secinājums - krējumam klāt pieliktie stabilizatori ir efektīvi, bet fāterlandieši nav paredzējuši to saskarsmi ar manu spītību. i tavo tagad man ir žēl, ka neiru uzņēmis tā putošanas procesa ilgumu. varētu izrēķināt krējuma stabilizatoru pussabrukšanas perioda ilgumu manis iedarbības rezultātā.
p.s. zemenes bezgaršīgas; putkrējums tieši tāds kādu es gribēju.
|
Comments:
ah. man arī sagribējās. bet zemenes tādas garšīgas un smaržīgas gan.
| From: | paliec |
Date: | 10. Februāris 2011 - 10:12 |
---|
| | | (Link) |
|
es arī gribu smaržīgas un pēc zemenēmgaršojošas. putkrējumu taisīju, jo bija aizdomas, ka tamās, kas te ira nopērcījamas negaršos pareizi. putkrējums kā nepareizas garšas maskētājs nostrādāja. |
|
|
Sviesta Ciba |