nebūtība -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
TĀ lapa (mirusi)
same-sex marriage
otra TĀ lapa
trešā TĀ lapa

Marts 29., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:04
tagad es esmu ticis pie sava datora darbä un tätad arii pie interneta un varu nedaudz parakstiit.

atbraucu pärmociijies, galu galä sabiedriskajäa transportä pavadiitas gandriiz 24 stundas. säkumä bija dazhädu papiiru parakstiishana (pehc nelielas kafijas pauzes), viesu istabas apskatiishanäs, telefona pieslehgshana bariibai un ieshana uz sapulci, kurä mani städiija priekshä muzeja darbiniekiem (sapulce sheit notiek piektdienahs tä pat kä pirms 8-iem gadiem). vehl tiku pie saraksta ar formuläriem, kas man ir jäizpilda. ar to man pirmai dienai bija gana.

sestdien es izstaigäju Gerlicu. kopä varehtu büt nostaigäti kädi 10 km. tä teikt atsvaidzinäju atminjä pilsehtu un täs rajonu izvietojumu, kä arii ieväcu dazhus Vitrinobrachium breve, lai varehtu pabarot savus liidzi panjemtos vilkgliemezhus.

svehtdien izstaigäju Zgorzhelecu un pehcpusdienä biju uz koncertu (J.S.Bach "Johannes-Passion"; nezinu kä sho Baha darbu pareizi latviski jäsauc).

shodien man ir jäietesteh man pieshkjirtais dators (jänoskaidro vai nedarbojas päräk lehnu), pie reizes arii atbildu uz sanjemtajiem mailiem.

staigäjot pa pilsehtu esmu pamaniijis, ka vairäki man zinämi veikali vairs neeksistee, arii täs man zinämäs lehtäs ehstuves. ieteikums no väcieshiem - produktus pirkt Polijä. tur esot lehtäk. tä kä man büs jäieviesh zloti.

par vadu - esmu LV atstäjis sava kjepljepa barojamo vadu...


pagaidäm nekas vairäk nav bijis.

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]tante
Date:29. Marts 2010 - 14:34
(Link)
es taču zināju, ka tu noteikti kaut ko nepaņemsi līdzi.:))))))))))))))
tas par to vadu..:)
[User Picture]
From:[info]paliec
Date:29. Marts 2010 - 15:21
(Link)
mums cdzf mäcihja, ka aizmirst ir normäli un kamehr smadzenes ko aizmirst, nav iemesla uztraukumam, jo tu cilvehks vari büt droshs, ka galva strädä normäli.

> Go to Top
Sviesta Ciba