nebūtība -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
TĀ lapa (mirusi)
same-sex marriage
otra TĀ lapa
trešā TĀ lapa

Oktobris 22., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:19

(19 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]paliec
Date:22. Oktobris 2010 - 19:37
(Link)
nu, ja, ka mēs lasījām. tikai tās brūnās jāņem. tās ilgāk nepūs. paņem dažas saujas ij Tev līdz nākamam rudenim pietiksies.

nu un va ta slikti bez briļļiem? ne tu vari kādu atpazīt (tātad attaisnojums neredzēt negribampersonas), ne reklāmistu bullšitis izlasīt, ne lāstekas pamanīt... i žizņ tak prekrasna, tak prekrasna, ka pat psihdakteri nevajag, lai gribētu vēl vienu dieniņu nodzīvot... a te visādi LV acdakteri - duriki kaut ko acpriekšā spraužamu piedāvā, lai to kašmaru, no kamajamā šīberis brauc redzētu... nu i nafig... LV dakteri fišku nepavisam nerubīj...
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:22. Oktobris 2010 - 19:41
(Link)
bet then again zuliekamās acis noder, kad gribas kaut ko palasīt. vai kaut vai tagad, kad gribu izlasīt, ko tu man te sarakstījis, bez acīm ņihuja neredzētu.
[User Picture]
From:[info]paliec
Date:22. Oktobris 2010 - 19:48
(Link)
nu tāpēc jau es arī lietāju uzliekamas acis. kad gribu - redzu. kad negribu - acu uz deguna nav uzspraudītas... nu baisi noderīga fīča. a iedomājies tagad tos nabagus, kam ir idejālā redze (nu tā, ko acdakteri uzskata par tik idejālu, ka no šamiem naudu kāst nav spējīgi). viņi tak ieraugot uz ielas čeloveku ar kuramējo runāt negrib pat uz pretējo ielas pusi nedrīkst pāriet - nolamās par apzinātu riebeklību. a mēs ir akli - varam pieccentimetratālumā paiet garām ij paziņot - aj man uz deguna bij lasāmaces..; es ar tām labi ja stabus pirms ieskrišanas pamanu... idejaļņiks ;)

> Go to Top
Sviesta Ciba