|
Augusts 1., 2010
Comments:
| From: | tante |
Date: | 1. Augusts 2010 - 17:04 |
---|
| | | (Link) |
|
:DDDDDDDDDDDD taisi pīli Pekinas gaumē..:DDDDDDDDDDDDDDD
ja pareizi taisa, apmēram divas diennaktis paiet..:)
Tu tokš zini, ka es iru besīgi slinks čeloveks :D divas diennaktis...
/vispār es vienkārši gribu noskaidrot uz ko mana cepeškrāsns ir spējīga. man ir aizdomas, ka šamā nekarsē tā kā man patiktos...
| From: | tante |
Date: | 1. Augusts 2010 - 17:11 |
---|
| | | (Link) |
|
tad labāk vienkārši sautē..:)) ja vēl nezini savu cepešpečku, tad visticamākais tikai nomudakosies bezjēgā, bet normālu cepetu nedabūsi..:)
nu tāpēc, ka es to pečku nezinu - nekādi neizdomājas, ko ar to līķi darīt... no vienas puses es gribu to, no otres, bet ja nesanāks, tad izmest žēl... un tad vēl varētu to, bet ja taisa to, tad mazāka varbūtība, ka jāizmet, ja pečka nestrādā tā, kā man patīk... bet tad vēl nāk prātā, ka es tak nekad ar'pīlio neesmu mēģinājis izdarīt TO un vēl TO... bet man jau dikti kārojas visādus eksperimentus...
/vobšem es nezinu, ko darīt ar līķi, kuru jābāž pečkā... nu ij sēžu, ij domāju... nojūgties var šitā domājot. |
|
|
Sviesta Ciba |