pagrabdvaka

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:26 pm: konkurss!!!

Comments

From:[info]blogeris
Date:March 3rd, 2009 - 10:08 pm
(Link)
Tātad tā. Ņem kartupeļus, ievārījumu (vienalga, kādu), eļļu, sāli, var arī rīsus. Vispirms jānomizo kartupeļi, tad jāsagriež šķēlītes un jāliek cepties uz saeļļotas pannas. Uzpurini sāli. Pēc tam noliec ievārījumu atpakaļ, kur paņēmi. Apgrozi kartupeļus. Noliec atpakaļ plauktā arī rīsus. Vēlreiz apgrozi kartupeļus. Paņem pienu vai sagatavo tēju/kafiju, bet ne karstu! Nogriez zem pannas uguni un uzliec ceptos kartupeļus uz šķīvja. Tad var ēst! Ļoti labi iet kopā ar skābo krējumu vai, vēl labāk, Spilvas Provansas majonēzi, bet var arī tāpat. Tas viss. :)
Powered by Sviesta Ciba