pagrabdvaka

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:11 pm: 4. februāris
mani iesūdzēja tiesā. esmu sūda sīkdaļiņa no starptautisku noziegumu ķēdes.
ja man uz galvas tūlīt neuzkritīs miljons vai vismaz labs advokās, kuram esvarētu maksāt ar kartupeļiem, es savu bakalaura darbu aizstāvēšu cietumā.

Comments

From:[info]blogeris
Date:February 4th, 2009 - 03:12 pm
(Link)
Oho, nopietni? Un izsprukt nevar? Piemēram, pastāstot, ka Tev bija grūta bērnība (gadījums ar kaimiņieni, kura traumējoši ilgi zvana pie durvīm), vai ar kādu citu žēlu stāstu?
[User Picture]
From:[info]pagrabdvaka
Date:February 4th, 2009 - 04:22 pm
(Link)
es nepadošos, tas tiesa- stāstīšu kāds es nabaga students, bez līdzekļiem un intelekta, jo galu galā jābūt dumjam, lai iekultos tādos mēslos..
zinu tik, ka pa tiesu kā minimums man būs jāapmaksā cipars ar vismaz divām nullēm, jo esmu asūdzētais.

varbūt Tu varētu leicināt par mani? :)
From:[info]blogeris
Date:February 4th, 2009 - 05:41 pm
(Link)
Jā, es varu liecināt un apliecināt, lūk, ko: Tu esi lieliska meitene, Tu man patīc, un ar šo pašu mirkli es Tevi ņemu savā īpašā aizsardzībā. Tagad iedarbināšu sviras, kas Tevi pasargās no lielākā ļaunuma. Taisnība, par saviem nedarbiem Tev būs jāmaksā, bet tas vairs nebūs tik traki. Un, ja man šajā kosmosā vispār ir kāda teikšana, tad es jau tagad saku - beigu beigās viss būs stilīgi. :)
[User Picture]
From:[info]pagrabdvaka
Date:February 7th, 2009 - 02:50 pm
(Link)
ak, draudziņ, paldies par īpašo aizsardzību!
jau vakar jutu kā tā darbojas- tramvajā neiekāpa kontrole un no policijas arī neviens netraucēja.

es cenšos mierīgi dzīvot vismaz tos brīžus, kad no manis nekas nav atkarīgs un es dabiskā kārtā varētu atslābt, taču man nesanāk. trauksme veidojas kur ļoti dziļi visos manos orgānos un es visu laiku satraucos.

kā Tu nomierinies, kad ir kaut cik sūdīgi un nevar neko darīt?
From:[info]blogeris
Date:February 7th, 2009 - 03:13 pm
(Link)
Priecājos palīdzēt. :)

Kad man iet ļoti sūdīgi, saku sev kaut simts reizes, ka viss būs labi, kamēr patiešām paliek labi, vai vismaz vairs nav slikti. Taisnība, mana dzīve vismaz pēdējā laikā rit diezgan mierīgi, tā ka man nav lielas vajadzības sevi tā mierināt, un patiesībā es tā esmu darījis tikai vienu reizi, kad man bija viens traki riebīgs dvēseles stāvoklis un likās, ka bēdas mani saēdīs dzīvu, un nezināju, kā ar to tikt galā. Izmisuma brīdī sāku darīt, kā teicu, un, par brīnumu, - palīdzēja. Jau nākamajā dienā kļuva daudz labāk. Varbūt sagadīšanās, bet varbūt arī ne. Nezinu, vai Tev palīdzēs, bet, kad kļūst pavisam slikti, tad jau var izmēģināt visu ko. Ja tikai nebaidies kļūt mazliet smieklīga citu un varbūt arī savās acīs, visu laiku murminot: "..viss būs labi, viss būs labi.." :)
Powered by Sviesta Ciba