Pazudushais 2017

Sakaraa ar to, ka 2016.gada decembrii izleemu par labu paarmainjaam dziivee, praataa neienaaca doma, ka pazudiis iespeeja sanjemt savas miiljaas baudas. nesaku, ka nebija kino. Bija. Zvjaginceva Nemiilestiiba. Tragjeedija. ar muusu Keishu vienaa no lomaam.
atminja nenoliedzami notrulinaas, ja visu pieraksta un nemeegjina patureet praataa. Tagad man jaapieliek lielas puules, lai atcereetos labos kino, ko skatiijos.
Viena no vissss, kuru kaarteejo reizi izlaidu caur savu praatu, miesu. Man vislabaak patiik nosaukums krievu valodaa "Iluzija ljubvi". tas paarsteiguma moments filmas beigaas, ka tas viss bija tikai pasaka. Gandriiz kaa virtuaalaa no 29.juunija.
Oskara pasniegshanas priekshvakaraa veel noskatiijos Moonlight. Kaa zinaadama ka uzvarees. :)
Gada nogalee nejaushi liidz maniim nokljuva filma no TV ( to es praktiski nelietoju), bet tajaa vakaraa noteikti intuitiivi vajadzeeja pasapidiit pulti. Filmas saakums - kaut kaads nokraasots skukjis iet uz proveem ne tad uz kino, ne tad uz teaatri. Taads nosaciits bezjeedziigums. izsleedzu Tv un.....ap plkst.23:00 iesleedzu filmas turpinaajumu juutuubaa. Pasahi nebija skaidrs, ko es tur veelos sagaidiit, ko redzeet. Meiteens nav modele, bet pie sienas pielikusi lapinju ar sarakstu, ko sevii uzlabos -ausis, kruutis, luupas, kaajas. Taatad iet uz meerkji. Un vinjai tas izdodaas!. Tas nebuutu noticis, ja vinja nesatiku vienkaarshu puisi, kas izliekaas par zagli un neiedotu vinjai naudu. Ja man tagad jaapasaka galvenaas varones vaards - nezinu. Neatceros.
Filmas pamataa - kaada ir cilveeka attieksme pret naavi, un par patiesu miilestiibu. es vareetu apraudaaties veelreiz un veelreiz. Un tam paari
Aguileras Beautiful. Ja taa kaadreiz gadiisies manaa celjaa, tad noteikti uzburs man ainu no filmas "Zvezda" (Zvaigzne).

Comments

https://laacz.lv/tmp/conv.php

Janvāris 2023

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba