ozolkoks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:22: nuja..
..iespējams izdariju kļūdu, ierakstot iepreikšējos divus postus šeit, bet vnk likās, ka paliks vieglāk..tad jau redzēs, vai paliks..

bet skaidrs ir tas, ka to iespējams..kā noteikti notiks, ka tos izlasīs arī tas cilvēks, kuram to nevajadzētu lasīt..tāpēc gribu teikt,..nē, pareizāk varbūt..gribu lai tu to neņem galvā..to, ko uzrakstiju.

tu man ko apsoliji, un tev jādara viss, lai to sasniegtu ātrāk, lai ātrāk varētu normāli dzīvot, neatkarīgi no tā, kas notiks vai nenotiks pēc tam, bet tev tas ir jāizdara un zinu, ka tu to izdarīsi.. un es necentīšos iejaukties..tādējādi traucējot.. es tikai gribu, lai tu to ātrāk izdari, un es zinu, ka tu zini, ka arī es tad jutīšos labāk.. :)


..tik kādu reizi gribētos no tevis saņemt info..par to, cik labi tev tas izdodas un kāds ir progress :)

Comments

[User Picture]
From:[info]josephine16
Date:20. Septembris 2009 - 10:36
(Link)
Es jūtos tāda maita.. piedod.. man vajadzēja zināt labāk, ka cenšoties tevi nesāpināt, gala rezultātā sāpināšu tevi tikai vēl vairāk.
piedod, es atkal saraudājos.
[User Picture]
From:[info]ozolkoks
Date:20. Septembris 2009 - 20:41
(Link)
beidz!

es jau teicu, ka tikšu ar sevi galā..cik ilgā laikā un cik labi, tas jau atkarīgs no apstākļiem!

neķer krenķi un neskumsti, un nepārdzīvo par mani!

prieks, ka beidzot saņēmies un to pateici!

es atceros mūsu sarunas VeA, kad bijām kopā kādu mēnesi vai 2..tad tieši par to gāja runa..un es tevi pierunāju turpināt..tāpēc pats par to uzņemos visu atbildību.. es zināju ar ko riskēju..un jau tev teicu, ka neko nenožēloju un nekad to arī nedarīšu..visss, kas bijis , laiks un skaistie mirkļi, kas kopā pavadīti paliks skaistās un neizdzēšamās atmiņās.. :)
(apļa diagramma..mana metode..) :)):))
[User Picture]
From:[info]ozolkoks
Date:11. Oktobris 2009 - 00:20
(Link)
ok,ok, visi pieļauj kļūdas, visi kļūdās..sory!
Powered by Sviesta Ciba