ozolkoks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:20: ..

hmm.. vai kāds nevēlas uzņemt jaunu filmu!?? tādu, kas būta saistīta ar ziemmassvētkiem, precīnāk, ar to izjaukšānu vai izbojāšanu vai graušanu..drošvien derēs jebkurā negatīvā nozimē!!

varētu jaunu filmu par grinchu :D kas atkal tos nozagtu, bet neatdotu. es varētu būt lielisks grich , man pat jātēlo nebūtu, varētu būt dabisks, jo es ienīstu šos svētkus!
negribu ziemassvētkus!
kaut tādi nekad nepienāktu!!
riebjas šis laiks un arīdzan šis mēnesis!

stulbie ziemassvētki!


Comments

[User Picture]
From:[info]josephine16
Date:5. Decembris 2009 - 07:26
(Link)
Kas vainas ZS?
You didn't seem to hate them last year..
[User Picture]
From:[info]ozolkoks
Date:5. Decembris 2009 - 23:44
(Link)
that was last year..
[User Picture]
From:[info]ozolkoks
Date:23. Decembris 2009 - 00:27
(Link)
nju lab, nevar ienīst ziemassvētkus kā tādus, tās bij nepareizās emocijas, vai drīzāk nepareiz noformulējums..
taču nekādas svētku sajūtas tik un tā nav..

ja tā padomā, par to, ka viens cilvēks teica, ka viņa mīļākais gadalaiks ir tieši ziema, tad..njā, lai gan man ļoti patīk silts laiks utt., taču ziemai piemīt kas īpaš.. jo tieši ziemā, svin ziemassvētkus, jo tieši ziemā mainās gadi, jo tikai ziemā ir sniegs, kas reizēm spēj apgrūtināt utt., bet toties tas var sniegt arī daudz ko labu, piem. : slēpot, snowot(kas man tik ļoti tīk, priecē gan sirdi, gan sniedz adrenalīnu), būvet cietokšņus, sniega vīrus un darīt daudz ko citu ar sniegu vai ledu.. un to var darīt tikai ziemā..īstenībā ziemai(sniegam) ir tik daudz plusu, ka pat ziemas laikā lielākie mīnusi nešķiet nemaz vairs tik baisi..un ir vēl tik daudz, ko gribētos darīt tieši ziemā, jo citos gadalaikos tas vnk nav iespējams, ka man jāatzīst ziemas pārākums pār citiem gadalaikiem...pie tādas atklašmes nonācu pēc vairāku dienu izsprieduma.. :)
Powered by Sviesta Ciba