otrā puse
Friday, June 11th, 2004

Date:2004-06-11 15:28
Subject:
Security:Public

biju brāļa izlaidumā. Negantnieks tāds. Sveikšanas laikā, puika apsveica arii savu kalsesbiedru - pasneidzot ietinamajā papīrā ietītu ķieģeli! Njaaa, jutu līdz tam puikam - karsts, smacīgi, cilvēku pūļi apkārt un jāstāv vienā rokā turot ziedus, otrā - ķieģeli, turklāt vēl jāsmaida un jāizskatās labi, jo visriņķī žibinās fotogrāfi.

Brāļa izlaidumā ar priekšnesumiem uzstājās trīs meitenes - spēlēja ģitāras un dziedāja. Man ļoti iepatikās vidējā. Nja, lai arī esmu meitene, man patīk pavērot skaistas vai vienkārši savdabīgas citas skaistā dzimuma pārstāves. Un tai meitenei bija tādi brūni viļņaini mati, un zilas acis. Seja nebija skaista, drīzāk piemīlīga. Nez kāpēc man liekas, ka viņa ir labs cilvēks.

Un vispār, žēl, ka man nav fotoaprāta. Tāda laba. Jo tur riņķī notika tik daudz mazu interesantu mirkļu, kuri prasīt prasījās tikt iemūžinātiem: skaists profils, aižķeršanās pasniedzot ziedus, grimase, emocijas, bērns...

post a comment



Date:2004-06-11 15:34
Subject:Puika
Security:Public

Esot mājās satiku kādu mazu puiku, aptuveni 4 vai 5 gadus vecus. Puika steberēja pa dārzu, iekāpis manas mammas augstpapēžu kurpēs. Kā man pastāstīja kāda sieviete Jonatans (tā sauc zēnu) visur, kur atrod kādas augspapēžu kurpes, zābakus - velk sev kājās. Nobrīnījos. Parunājos ar pašu puiku. Izrādās viņam patīkot vilkt mugurā arī mammas kleitas. Un to stāsta tā - lepni. Viņš vēloties būt kā mamma.

Šķiet, ka zēnam pietrūkst mātes mīļuma. Un ja viss turpināsies, kā ir, man bail, ka viņš neizaug par transvestītu.

2 comments | post a comment


browse days
my journal