DDD (Dear Dear Diary)

Post a comment

atpakaļ

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nebija man plāns nozust tik ilgi. Jau sailgojos pēc rakstīšanas :)
Jaunajā dzīvesvietā vēl nav interneta + pazudu uz laukiem kādas 4 dienas. Vai es atpūtos? muļķības.. bet tas jau vairs nav interesanti :P

Šorīt atkal dzēru kafiju McDonaldā un aizdomājos par mūziku. Pareizāk sakot, tas kas skanēja, spieda mani domāt. Heh, man riebj dzert kafiju un dzirdēt hiphopu. Vai tā ir norma, ka man tas ir jādzird? Ja jau tā ir fona mūzika, tāda mūzika, kas it kā piemērota visiem, tad kāpēc hiphops? Kāpēc neskan, piemēram, Megadeath? Jā, lūk tad gan visi sāktu kaukt, kā var kaut kas "tik vājprātīgs" skanēt publiskā vietā. Mežonīgā ātrumā noēdu savu neveselīgo pārtiku un pēc iespējas ātrāk taisos projām. Kāpēc hiphops ir norma, bet metāls tiek uzskatīts par mūziku nevietā?
Es necienu cilvēkus, kas klausās visu - tas norāda nevis uz daudzpusīgu gaumi, bet gan uz totālāko miskasti paurī. Es cienu cilvēkus, kas ir spējīgi noformulēt, kāda mūzika tiem patīk. Vienalga vai tas būtu hiphops, pops, džezs, klasika, roks vai kas cits.. Nesaprotu frāzi: "man vienalga, kas skan fonā". Izbrīna, ka cilvēkam nav šī brīža mīļākas dziesmas.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba