DDD (Dear Dear Diary)

Post a comment

Jaungada pārdomas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Skan kaut kādi saldi sūdi. Ar to es domāju Staind, Creed, Crossfade utt.Mēģinu atpūtināt smadzenes no sevis. Slikti sanāk. Jūtu, ka grimstu sevī kā purvā, aizvien dziļāk, bet tas nav bīstams purvs. Es mācos nemeklēt laimi citos, varbūt tāda laime nemaz nav, tas ir tikai tāds abstrakts pašapmieriātības definējums.

Jaunā gada sagaidīšana izvērtās citādi nekā biju to paredzējusi. Salūta laikā izgāju mājas pagalmā, nu uz ielas. Sapazinos ar augšējā stāva kaimiņiem un uzprasījos svinēties pie viņiem... nu jau no galvassāpēm plīstošā galva ir pārstājusi likt sevi manīt, un man prieks, ka vienu reizi dzīvē viss ir noticis citādi. Ak, es dzērājs :D

Sagramstīju netā informāciju par vienu šizo-filmu "Blindness"[2008]. Izdomāju, ka ir jāredz. Dievinu šizo-filmas, jo tās var ideāli slatīties vienatnē un domāt līdzi.

Ar prieku lasu draugos vēstues un novērtēju to, ka kāds ir atradis laiku man uzrakstīt :) Paldies, paldies, paldies!

Nedaudz biedējoša doma ienāk galvā, ka viss man dzīvē ir un būs jāizdara savām rokām, viss jāuzceļ pašai. ķieģelīti pie ķieģelīša.

Slēdzu ārā to huiņu, uzlieku In Flames pēdējo albūmu. Tāds kaifs to klausīties, jo nav neviena, kas protestētu un iebilstu pret to, kas skan. Bet mans lielais lācis uz to piever acis :D
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba