paradise ocean

I'm bored

I'm bored

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es centīšos neslinkot.
Rīt paredzēts iet uz klubu "Alkatraz" un klausīties grupas SONATA uzstāšanos.
  • Dzīve Rīgā jautrāka, ka pa klubiem var staigāt? :D
    • Apmēram. Es, godīgi sakot, samulsu. Nezinu. Jautrāk nav, jo praktiski nesatiekos ar trim cilvēkiem, tu jau zini, kuriem. Cenšos to trūkumu aizpildīt. Kā tas sanāk, tā jau ir cita lieta. Un uz klubu gāju tik otro reizi. Tad.. nu,tiešām nezinu. Es teiktu, ka nav te Rīgā neko jautra dzīve, jo: ja neesi blonda, tad tevi vēra neņem, pat, ja smadzenes ir. Bet tā, es pieņemu, ir tikai manā fakultātē. Jums kursa pasākums bija?
      • Par ko tad mulst?
        Drīzāk atrast laiku un tik cieši nesekot kaut kādiem saviem mistiskiem paradumiem, laika periodiem un vēl sazinkam, bet satikt drīzāk tos trīs cilvēkus, tu jau zini, kurus. Tukšums nerastos, ja tu pati tādu neveicinātu... Un, manuprāt, jums četriem kopā tiek labi pavadīts laiks, jums tāpat ir labi, tad kāpēc to mainīt pret ne īpaši jautrākiem klubiem un citām Rīgas "nekādajām" izklaidēm.
        Klubos jau nu noteikti tevi neņems vērā, ja tu nebūsi blondīne. Beigta balle. Kursā - mazliet citādāk. Jums visi tiek sadalīti kaut kādās sasodītās kategorijās pēc krāsu, smadzeņu daudzuma un krutuma kritērijiem? Mums par laimi ir vairāk kā ok, runājot par šo. Un kursa pasākums bija jau oktobrī, uz kuru gan es netiku remonta dēļ, bet iesvētības, tās parādīja, cik, neskatoties uz īso laiku un laiku, kas varēja tikt pavadīts kopā, saliedēti sākam kļūt. Protams, ir izņēmumi, bet tas nav nekas jauns. Tādi vienmēr ir.
Powered by Sviesta Ciba