prudence

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:45: smaidīt, smaidīt un smaidīt.

es gribu dalīties priekā, bet nevaru Jums uzgleznot to, ko tagad jūtu.
jocīgi, cik viena nedēļa var būt emōciju krāsaina. vēl vakar te sūdzējos un tanī pašā vakarā, it kā kaut kāds svētais gars būtu izlasījis, tieku uzlādēta, pacelta un prieka karuselī sakratīta tā, ka visus varētu ar prieku pabarot.

paldies Axelam, paldies tētim, paldies mammai, paldies Filozōfam un MILZĪGS paldies kursabiedriem, kuri bija vakar! paldies jums visiem, jo kaut kādā veidā jau arī jūsu darbības manu pasaulīti iespaido. jēziņ, vienkārši paldies Visumam, ka tagad ir tā, kā ir!

kā, lai es atlīdzinu?





p.s. biju aizmirsusi par dzīves posmainību. šorīt atpazinu jaunu sākumu. šodien saņēmu atbildi - jā, Tu vari! es tūlīt uzsprāgšu no jaukuma! un kā gan es gribētu Jums atstāstīt visu nedēļu tā, lai Jūs saprastu. bet varbūt vienkārši, lūdzu, pasmaidiet :]




Mūzika: Alanis Morrisette - Thank You

Comments

From:(Anonymous)
Date:3. Oktobris 2009 - 19:05
(Link)
oga: Pastāsti. Mēs arī gribam zināt :)
[User Picture]
From:[info]oox
Date:3. Oktobris 2009 - 19:12
(Link)

vai, nu Jūs nopietni? :D
es varētu par šo nedēļu gadiem ilgi romānu pēc romāna rakstīt un tik un tā, domājams, nevarētu izskaidrot šo pāreju tik spilgti, lai Jums arī elpa aizraujas kā man.
[apdomājas] nē, nē, tiešām, pat parasts atstāsts būtu par daudz.
From:(Anonymous)
Date:3. Oktobris 2009 - 21:38
(Link)
Pavisam nopietni. Tik prieka pārpilna un pacilājoša ziņa šai portālā kā tādā sen nebija manīta. Gribējās zināt iemeslu :)
[User Picture]
From:[info]oox
Date:4. Oktobris 2009 - 03:50
(Link)

piedodiet, ka es tā. bet summējot kopā, iemesls ir dzīve - zinu, banāli, ne? :D varu tikai ieteikt pasmaidīt, jo cilvēki ir skaisti, viss ir burvīgi, tikai acis jāatver.
bet redzu, jau esmu vismaz rakstuzīmēs spējusi likt pasmaidīt :]
Powered by Sviesta Ciba