Feb. 21st, 2007 @ 09:13 pm (no subject)
Current Mood: iedo man kaadu peso blja
Current Music: smart 9000 evig poesi

..
iznaakam no sportzaales kur esam jau pavadijusas labu laicinju mazgaajoties un daudzmaz savedot sevi kaarrtiibaa - taa nu patlaban ir vieniigaa iespeeja. pieseezham ieriit kaartteejo baltmaizi un tad ta negrribiigi dodamies apciemot kolumbieti (bij.dz. biedru) vinj restoraanaa, tipa, ar ceriibu, ka varbuut shis papildinas muusu paris peso kraajumus. tiesa gan, vinju satikt saakumaa neizdodas, toties Friidrihs, kursh joprojaam neizprotamu iemeslu deelj ir izdomaajis mani un Eliinu deveet par Ingi un Greetu ir gana prieciigs un sabaro muus ar pasha taisiitaam baklazhaan-siermaiziiteem, kas taii lietainajaa vakaraa ir iisti laikaa, piedevaas dabonam kuukas ar dulce de leche (nun kaukas shausmiigi liidziigs iebiezinaatajam pienam - miiliish, jums vaidzeetu redzeet shitaas bundzhas kas shite!!) - nu ja ,uun tad arii margaritu, no kuras jau paspeejam gana salupatoties..
esam daudzmaz apstaastiijushas kaa guljam Tigres parkos shosejas malaa, tad arii uzronas kolumbietis savu rieksta galvu (nuu vismaz Eliinai taa liekas) groziidams, bet sarunas k-kaa izveershas tik sakariigas ka galiigi shim negribas vairs to 25 peso paraadu atgaadinaat k-kad pirms mozus laikiem..
kaut arii nenormaali vajadzeetu.. bet nu neko, taa nu izraujam veel pa alinjam (arii uz baara reekjina) un dodamies uz tipa maaju pusi (tipa, Tigres parki), lai arii taa issti tas veel skaidrs nava..
izskataas ka vareetu liit un sasodiits, Tigres parkos nu nekaada jumta iisti nava.. hmm, man somaa veel ir palikusi atsleega no bijushaa dziivoklja kas tepat ap stuuri - nu jaa visi portjee jau gan zin, ka nu jau pirms paara nedeeljaam kaa esam izvaakushies visi. un pastaav iespeeja ka vareetu buut jau apdziivots.. kautkaadaa mistiskaa veidaa jau peec briizha censhos atsleegt aardurvis, kas k-kaa tomeer it nemaz nesleedzas (un tas nebuut gluzhi taalab, ka buutu pieleejusies). arii portjee iekshpusee neizskataas pretiimnakoshs, tak galubeigaas apzheelojas, kad man jau saak krist telefons un nveel visk-kas no rokaam aaara un muus ielaizh. k-ko nomurminu un trinam uz liftu. lai brauktu uz sesto staaavu un izliktos ka dodamies ciemoties. ha, skaidrs ka liidz terasei, kur guleet ir bijis muusu saakotneejais plaans, taa arii netiekam un - tikai uz briisninju apstaaties paklausiities pie muusu vecaa dziivoklja durviim!! - iespruustam septitajaa staavaa. un veel peec pusminuutes Elina jau ar triicoshaam rokaam meegjina sleegt valjaa durvis. klusums. iesleedzu gaismu. kreesli ietiiti k-kaadaas pleevees, nopuleets lielais stikla galds. taatad neviena nav. droshiibas peec veel izlozhnjaajam pa istabaam. neviena pasha.
protams, kaardinaajums ieraugot veco lielo lauliibas gultu, kuraa tomeer esam noguleejushas vairaak kaa divus meeneshus ir paraak liels un taa nu nospriezham ka riit no riita agri dosimies prom un zha basta.
neparasti gan atkal dzirdeet chalas un balsis no kuraam jau atrasts. odu, kuru deelj dazhbriid ir licies ,ka vairs nav plekjiisha uz kjermenja kas nebuut paarkasiits liidz asiniim, shovakar par laimi nav.
veel k-kur taads adrenaliins klainjaa. nu labi, it kaa dziivoklju atsleegaam tiem portjee nevajadzeetu buut. cerams.. uun arii rit, taa kaa ir sestdiena, nevajadzeetu naakt ne saimniekiem, kam shitas dziivoklis laikam taa kaa pieder, , ne arii kaadam citam. nujaa, miegs un nogurums. un bailes un apjausma par to ko esam sadariijushas. un histeeriski smiekli.
About this Entry