Jan. 4th, 2007 @ 05:13 am paraugrandinjsh
Current Mood: pachots pachots
Current Music: buena vista social club

naakamaa diena. esu gana sashuvusies, jo veel joprojaam taa arii nav iisti skaidrs kursh no tiem desmit muziikjiem tas vareetu buut. labi, solists atkriit, jo vinjam ir draudzene. basists arii, jo ir Mar del Plataa. trompetistam vareetu buut paarlieku daudz gadu.. par paareejiem - ne jausmas.
censhos piedabuut Eliinu naakt liidzi, un mistisko muuzikji - pakjert kaadu draugu. haha, tipa dubultrandinjsh!
zvans ap devinjiem. peec parastaas apsveicinaashanaas utt tiek pajautaats vai es naakshot, ja arii draugs neuzradiishoties. laikam jau jaa. taalakais man pilniibaa norauj pauri. tu gribi ar mani guleet? ko??? tu gribi ar mani guleet?? koooo?? tu saprati ko es tev prasiiju? jaa, tu prasiiiji vai es gribu ar tevi guleet.. tieshi taa, taatad vai tu gribi ar mani guleet? KOO? shodien? neeeeeeezinu.... aa, nu labi, tad tiekamies desmitos..
peec balss skjiet esam pianists, kursh peecmeegja balliitee ir meegjinaajis Eliinu piedabuut ar vinju buchoties. taapee rodas milziigas aizdomas, ka vinjapraat shis ir runaajis ar Eliinu. bet taa kaa ar tiem sasodiitajiem argentiinieshiem nu nekad nekas nav skaidrs, tad nolemju tomeer doties- par spiiti tam, ka draugs taa arii nav uzradies, un taa nu arii Elina paliek maajaas.
pulkstens pusvienpadsmitos beidzot esu atradusi krustojumu kuraa norunaats tikties. un puisieti tur seezham.. kas patieshaam izskataas peec pianista un gribas cereet, ka manas aizdomas izraadiisies patiesas.
par laimi taa arii ir! bet puisis izskataas viegli samulsis, kas man veel jo vairaak liek mociities apspiezhot smieklus. tachu paarpratumu visai ashi noskaidrojam - kaa taa tu naaci ar mani tikties ja nezinaaji kas es esmu? nu ja bet es tak tev vismaz divreiz prasiiju - ko tu speelee?! un vispaar kaa tu suuti sms ja apaksh telefona numura skaidri un gaishi bij pierakstiits, ka taa ir ilze nevis eliina?

nosmejamies un sapiipeejam, un norunaajam tikties naakamajaa meegjii..
About this Entry
From:[info]pitchforks
Date: January 4th, 2007 - 07:07 pm
(Permanent Link)
Pianistiem seksīgas balsis?